ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας

Ο Ντράγκαν Σάκοτα
Ο Ντράγκαν Σάκοτα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ στις 19 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ Betsson κινείται σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περίοδο και η πρώτη συνάντηση των κιτρινόμαυρων προγραμματίστηκε για τις 19 Αυγούστου.

Οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το διάστημα 9-15 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα βρεθεί στο Βελιγράδι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, όπου θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ραντεβού» για τη Δευτέρα 19 Αυγούστου «έκλεισε» με τους παίκτες του ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα.

Για την ημέρα αυτή προγραμματίστηκε η εκκίνηση της προετοιμασίας της ΑΕΚ BETSSON BC εν όψει της περιόδου 2024-2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Στις 19 και 20 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των αθλητών στο Metropolitan General.

Από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, η «Βασίλισσα» θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της, όπου και η διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων. Το ακριβές πρόγραμμα τόσο των αγώνων στη Σερβία, όσο και των αγώνων στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ