ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντιγουάν Χερνάντεζ

Dewan Hernandez speaks with the media during the second day of the NBA draft basketball combine in Chicago, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Dewan Hernandez speaks with the media during the second day of the NBA draft basketball combine in Chicago, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Nam Y. Huh) AP PHOTO/NAM Y. HUH

Η ΑΕΚ Betsson αναζητά έναν ακόμα σέντερ και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντιγουάν Χερνάντεζ (1996, 2.08μ) για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη γραμμή των ψηλών της.

Η σεζόν 2024/25 βρίσκεται προ των πυλών και οι εντατικές προσπάθειες της ΑΕΚ Betsson για την εξεύρεση ενός ακόμα σέντερ συνεχίζονται. Κάπως έτσι, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντιγουάν Χερνάντεζ (1996, 2.08μ).

Ο Αμερικανός ψηλός είχε επιλεχθεί από τους Τορόντο Ράπτορς στο Νο59 του NBA Draft το 2019. Με την ομάδα του Καναδά κατέγραψε και 6 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τη σεζόν 2019/20. Αργότερα έπαιξε στην G-League, ενώ το 2021 πήρε μια ευρωπαϊκή εμπειρία, αγωνιζόμενος στη Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία μέτρησε 7.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε 7 αναμετρήσεις.

Ο Χερνάντεζ έχει αγωνιστεί ακόμα στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ πλέον μοιάζει αρκετά πιθανό να γίνει κάτοικος Ελλάδας για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson, προκειμένου να προσθέρει λύσεις κοντά στο καλάθι και να πλαισιώσει τους Γκραντ Γκόλντεν, Τζέιντιν Πάρκερ και Γάιο Σκορδίλη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ