ΑΡΗΣ

Η ΑΕΚ και ο αντί-Σκορδίλης

Η ΑΕΚ και ο αντί-Σκορδίλης
INTIME SPORTS

Με μοναδικό απόντα τον Γάιο Σκορδίλη ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/04, 17:00).

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μπορεί να έχει δώσει άδεια στον Κερκυραίο σέντερ μέχρι την επόμενη Τετάρτη (20/04) όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει το ψάξιμο με σκοπό την εύρεση κοινοτικού σέντερ.

Αυτού που θα κληθεί να καλύψει το κενό του εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουνε για τον Άρη με στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Το Αλεξάνδρειο εξάλλου φαντάζει ως πιθανή έδρα ενός εκ των δύο προκριματικών ομίλων από οχτώ ομάδες η κάθε μία της νέας Ευρωλίγκα στον δρόμο της πρόκρισης των τεσσάρων ομίλων του Α΄ γύρου της τελικής φάσης.

Επί του παρόντος ωστόσο εκείνο που απασχολεί τον Σούμποτιτς που χθες το βράδυ ήταν προσκεκλημένος του συνδέσμου παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Άρη είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και η επίτευξη του τρία στα τρία μετά τις εκτός έδρας νίκες επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

" Ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολος. Η ΑΕΚ παλεύει για τη σωτηρία της και θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Τέτοιου είδους ματς κρύβουν κινδύνους και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ούτε να κοιτάμε τη βαθμολογική θέση του.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στα τελευταία μας παιχνίδια και πάντα έχοντας ως οδηγό την καλή μας άμυνα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουν οι τραυματίες μας και θα τους έχουμε στη διάθεση μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι.

Έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και αύριο είναι μια ευκαιρία να μας παρακολουθήσουν από κοντά. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δουν καλό μπάσκετ και να χαρούν με τη νίκη μας", τόνισε ο Σούμποτιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει ενός παιχνιδιού όπου σε αντίθεση με τον Σκορδίλη μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Νίκο Χατζηβρέττα, Χρήστο Ταπούτο και Μπρένταν Ουίντερς που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Από την πλευρά του ο Χατζηβρέττας αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ τόνισε: " Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και αύριο θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει τη νίκη. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να το πληρώσουμε, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε.

Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μας και μένει να το δείξουμε μέσα στο παρκέ. Μετά από ένα διάστημα απουσίας επιστρέφω και εγώ όπως και άλλοι συμπαίκτες μου που έμεναν εκτός λόγω τραυματισμού.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Έχουμε δείξει στα τελευταία μας ματς ένα καλό πρόσωπο και αυτό επιθυμούμε να κάνουμε και αύριο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ