ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τους ξένους και ξεκινά την προετοιμασία την Τετάρτη

Η ΑΕΚ υποδέχεται τους ξένους και ξεκινά την προετοιμασία την Τετάρτη
EUROKINISSI KLODIAN LATO

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (20/8) τους έξι από τους επτά ξένους του ρόστερ της και μετρά αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/8).

Η ΑΕΚ την Κυριακή (20/8) αναμένεται να υποδεχθεί τους έξι από τους επτά ξένους που θα βρίσκονται στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και την Τετάρτη (23/8) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ένωση, την προσεχή Κυριακή (20/8), ο πρώτος που θα πατήσει ελληνικό έδαφος θα είναι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε στις 11:00, ενώ στις 20:00 την ίδια μέρα θα ακολουθήσουν οι Μπεν ΜάκΛεμορ, Λάνγκστον Χολ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Τζάστιν Τίλμαν και Τσέισον Ραντλ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και ο Μανώλης Χατζηδάκης λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες δεν θα υποβληθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα (21/8) και την Τρίτη (22/8) στο "Metropolitan General" στις ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.

Εν συνεχεία το πρωί της Τετάρτης (23/8) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ