EUROLEAGUE

Η αγάπη του Πάντιους

Η αγάπη του Πάντιους
Πάντιους

Τους παίκτες του Άρη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νικολάι Πάντιους

Μπορεί λοιπόν ο διεθνής Ρώσος γκαρντ να μην "βομβαρδίζει" άλλο τα αντίπαλα καλάθια για λογαριασμό του Άρη, αυτό όμως δεν ήταν ποτέ αρκετό για να ξεχάσει ο Νικολάι Πάντιους την ομάδα στην οποία του δόθηκε η δυνατότητα να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.
Ο Ρώσος γκάρντ παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Δυναμό Μόσχας Περιχώρων, δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται και να έχει τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη, θέλοντας να μαθαίνει τα νέα της ομάδας.

Κατά συνέπεια, ο ερχομός των "κίτρινων" στη Μόσχα για τον αγώνα με τη Ντιναμό, δεν θα μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτος για το Νικολάι Πάντιους που χθες το απόγευμα έσπευσε μαζί με τη σύζυγο του Άννα στο KRYLATSKOE BASKETBALL PALACE περιμένοντας να τελειώσει η προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να δει ξανά από κοντά τους παλιούς του γνώριμους.

Η έκπληξη μάλιστα όλων ήταν μεγάλη, μιας και ο Πάντιους δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν και είχε φροντίσει να ενημερωθεί τι ώρα είχε προπόνηση ο Άρης ώστε να έρθει την κατάλληλη στιγμή. Ο Ρώσος διεθνής είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αντρέα Ματσόν και τον Θανάση Παπαχατζή, καθώς επίσης και με όλους όσους είναι συνδεδεμένος στο διάστημα της διετούς παρουσίας του στους "κίτρινους".

Ο χρόνος βέβαια ήταν λίγος, αφού η αποστολή του Άρη έπρεπε να επιβιβαστεί στο πούλμαν και να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο, ενώ ο Πάντιους φεύγοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ντιναμό.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάντιους δεν θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του Αντρέα Ματσόν αφού έχει προπόνηση στις 18:00 με την Δυναμό Μόσχας Περιχώρων), εν τούτοις θα είναι νοερά στο πλευρό των "κίτρινων".








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ