ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η αλά Γουίλτ Τσάμπερλεϊν φωτογραφία του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μετά το triple-double

27/10/2023 Panathinaikos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece
27/10/2023 Panathinaikos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Κόντι Μίλερ Μακ-Ιντάιρ πέτυχε ένα ιστορικό triple-double με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 20 ασίστ στη νίκη της Μπασκόνια κόντρα στη Βιλερμπάν και φωτογραθήκε όπως ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, όταν είχε σκοράρει 100 πόντους.

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ θα θυμάται για πολλά χρόνια το βράδυ της Πέμπτης (9/2). Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο μόλις τρίτος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που πετυχαίνει triple-double μετά τους Νίκολα Βούιτσιτς - Νικ Καλάθη.

Ο Μακ-Ιντάιρ είχε 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 20 ασίστ στη νίκη της Μπασκόνια επί της Βιλερμπάν και έσπασε έτσι το ρεκόρ των Στέφαν Γιόβιτς - Φακούντο Καμπάσο, που είχαν από 19 τελικές πάσες έκαστος σε αναμέτρησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς έβγαλε και την αναμνηστική του φωτογραφία, κρατώντας ένα λευκό χαρτί Α4 που έγραφε πάνω τα νούμερά του. Όπως είχε κάνει δηλαδή πρώτος ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν όταν είχε σκοράρει 100 πόντους και κάνουν πλέον όλοι οι αστέρες του NBA, κάθε φορά που φτάνουν σε ένα σπουδαίο ρεκόρ.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ