EURO 2024

Η ανάρτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το Βερολίνο και την κατάκτηση του Euro 2024 από την Ισπανία

26/05/2024 Real Madrid Vs Panathinaikos for Turkish Airlines Euroleague final game during Final four of  Berlin season 2023-24 in Uber Arena, in Berlin - Germany

Photo by: Vaggelis Stolis / Tourette Photography
26/05/2024 Real Madrid Vs Panathinaikos for Turkish Airlines Euroleague final game during Final four of Berlin season 2023-24 in Uber Arena, in Berlin - Germany Photo by: Vaggelis Stolis / Tourette Photography VAGGELIS STOLIS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Βερολίνο σημαίνει ευρωπαϊκός τίτλος για την Ισπανία, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο. Αυτό ακριβώς επεσήμανε με την ανάρτησή του ο Χουνάτσο Ερνανγκόμεθ, μετά την κατάκτηση του Euro 2024 από τους συμπατριώτες του.

Η Ισπανία επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά. Το τουρνουά κορυφώθηκε στο Βερολίνο εκεί όπου το 2022 η Ισπανία κατέκτησε το EuroBasket, με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP του τελικού. Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR συνδύασε όλα αυτά τα όμορφα για εκείνον γεγονότα και πανηγύρισε με μία ανάρτηση στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι μετά τον τελικό της EuroLeague, που έγινε επίσης στο Βερολίνο, ο Ερνανγκόμεθ είχε δηλώσει στην κάμερα του SPORT24 ότι θέλει να αγοράσει ένα σπίτι στο Βερολίνο, μιας και αυτή η πόλη του φέρνει μόνο όμορφες αναμνήσεις από κατακτήσεις τίτλων.

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ