ΑΡΗΣ

Η αναβολή, η συνάντηση και ο Χρυσικόπουλος

Η αναβολή, η συνάντηση και ο Χρυσικόπουλος
INTIME SPORTS

Αναβλήθηκε τελικά η συνάντηση μεταξύ όλων των φορέων της ΚΑΕ Άρης που ήταν να γίνει την Κυριακή (19/06), η οποία θα μετατεθεί λογικά για την επόμενη Τετάρτη (22/06), σε μία μέρα που ωστόσο θα γίνει η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ και εκπροσώπων του SUPER 3.

Μία συνάντηση που θα λάβει χώρα μετά από προτροπή του SUPER 3 που είχε κοινοποιήσει την πρόθεσή του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας με σχετικό φαξ που είχε αποστείλει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης.

Η αναβολή της συνάντησης μεταξύ των φορέων της ΚΑΕ Άρης φέρεται να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, και για το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Αλέξης Αντωνιάδης, δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών.

Μία εξέλιξη που αναβάλει και το ταξίδι του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Πέτρου Πάλμα, με τον Κύπριο επιχειρηματία να αναμένει πλέον τα νεότερα από την διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΚΑΕ Άρης.

Αυτήν που σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνει μετά από προτροπή του Α.Σ. Άρης στην διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Στην διάρκεια ωστόσο του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης η πλευρά του Α.Σ. Άρης δια του εκπροσώπου της, Λευτέρη Αρβανίτη, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για την διαφαινόμενη απώλεια του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Του 18χρονου διεθνή φόργουορντ που από την 1η Δεκεμβρίου 2010, επί προεδρίας στην ΚΑΕ Άρης του Γιάννη Δαμιανίδη, συνεχίζει να μην υπογράφει το τριετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά σύμφωνα με ότι αναφέρει η πλευρά του Χρυσικόπουλου μετά την απόσυρση της προσφυγής που είχε καταθέσει έχει το δικαίωμα μέχρι τα τέλη Ιουνίου να μείνει ελεύθερος από την ΚΑΕ Άρης με την καταβολή 1.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο εκτός του οικονομικού ελέγχου που αποφασίστηκε μετά από προτροπή του Α.Σ. Άρης έλαβε χώρα και ο απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει θέσει την παραίτησή του από την ΚΑΕ Άρης και ο καθηγητής νομικός Γιώργος Αρχανιωτάκης εξαιτίας του ότι διαφορετικής λογικής του σε καταστάσεις των τελευταίων μηνών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ