LIGA ENDESA

Η Ανδόρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ

/  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Νίκος Χουγκάζ EUROKINISSI SPORTS

Την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ (24 ετών, 2.08 μέτρα) για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Ανδόρα το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7), προς απόλυτη επιβεβαίωση των πληροφοριών του SPORT24 και του Βαγγέλη Ιωάννου, που αποκάλυψαν τη μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Χουγκάζ (24 ετών, 2.08 μέτρα), με την Ανδόρα να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ για έναν χρόνο το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7), όπως αποκάλυψε το SPORT24 και ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Ο Χουγκάζ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό AKTOR και αποφάσισε να μετακομίσει στην Ιβηρική, για να αγωνιστεί στη Liga Endesa. Ο Χουγκάζ τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι. Την σεζόν 2023/24 είχε 6.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής.

"Έχει το προφίλ του παίκτη που αναζητούσαμε σε αυτή τη θέση. Καλό σουτ τριών πόντων, ικανότητα παιχνιδιού από έξω προς τα μέσα, αθλητικός, καλός ριμπάουντερ και ανταποκρίνεται πάρα πολύ στο αγωνιστικό προφίλ των διοργανώσεων που θα παίξουμε. Είναι ένας νεαρός παίκτης, η φιλοδοξία και η 'πείνα' του θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε πολύ ως ομάδα", δήλωσε μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας ο General Manager, Φρανσέσκ Σολάνα.

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ