ΑΡΗΣ

Η ανυπομονησία του Κατσικάρη

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κατσικάρης MOTIONTEAM

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την ανυπομονησία του να δει το σύνολό του να αποδίδει όπως το έχει φανταστεί

Ο Κατσικάρης στην αρχική του τοποθέτηση στον ΑΡΗΣ fm 92,8 υπογράμμισε ότι: " Γινόμαστε ομάδα σιγά-σιγά. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια κρυφή επιθυμία να κερδίσουμε σε ένα από τα τελευταία μας παιχνίδια.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι η ομάδα θα αντιδρούσε και έδειξε σημαντικά στοιχεία. Βέβαια, ήμασταν άστοχοι και άτυχοι, μπορώ να πω, αλλά το Πρωτάθλημα ξεκινάει για μας το επόμενο Σάββατο.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε τη βάση και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι αρκετά συγκεντρωμένη και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Είμαι ανυπόμονος και θέλω να δω τον ΑΡΗ να παίζει, όπως τον έχουμε φανταστεί".

Σχετικά με τον κόσμο του Άρη δήλωσε και την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είπε: " Πρώτη φορά ένιωσα έτσι, τόσο άβολα δημόσια. Εκείνη τη στιγμή που χειροκροτούσε ο κόσμος, ένιωσα πολλά συναισθήματα, όχι μόνο σαν επαγγελματίας, αλλά και σαν άνθρωπος. Αυτό που είδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν ότι αυτοί που ήρθαν στον αγώνα ήταν για να ενισχύσουν την ομάδα. Όσοι πικράθηκαν, έμειναν στα σπίτια τους κι αυτούς πρέπει να φέρουμε πίσω στο γήπεδο".

Αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα με τον Ηλυσιακό, τόνισε ότι: " Με επιμονή και υπομονή, θα πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο".

Τέλος, για τους Ντίξον και Ρίτσαρτσον, δήλωσε: " Ο Ρίτσαρστον είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά πρέπει σιγά-σιγά να του δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη. Ξέρει να ακούει και τον προπονητή και τους παίκτες. Ό, τι του ζητηθεί, θα το κάνει.

Κι όσο για τον Ντίξον είναι κι αυτός πολύ καλός παίκτης και πρέπει να ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Δεν είναι μονοδιάστατος, είναι θετικός και μπορεί να σκοράρει. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τους κανονισμούς και τη διαιτησία".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ