ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απίθανη ατάκα του Αταμάν για τον Αντσελότι: "Εγώ είμαι καλύτερος"

Ο Εργκίν Αταμάν πανηγυρίζει με σφιγμένες γροθιές
Ο Εργκίν Αταμάν πανηγυρίζει με σφιγμένες γροθιές EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν καλεσμένος τηλεφωνικά στην τηλεοπτική εκπομπή Sport Club και χάρισε μία απίθανη ατάκα, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση ότι είναι καλύτερος από τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, ήταν καλεσμένος στην ιταλική εκπομπή "Sport Club", όπου μίλησε φυσικά για τους πράσινους, αλλά και για το ιταλικό μπάσκετ.

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε "όπου πας κερδίζεις, είσαι σαν τον Αντσελότι", ήρθε αφοπλιστική απάντηση από τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δήλωσε "εγώ είμαι καλύτερος".

Η σύγκριση δεν ήταν τυχαία, καθώς ο ο Αταμάν κατέκτησε τη EuroLeague με το τριφύλλι στο μπάσκετ, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο.

Ο Τούρκος προπονητής σχολίασε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό AKTOR λέγοντας: "Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Αθήνα είδα πολύ σεβασμό. Σε όλες τις ομάδες που έχω προπονήσει υπήρξαν ιστορικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού"

Όσο για το αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη από τη Βίρτους απάντησε: "Τώρα σκέφτομαι τους τελικούς στην Ελλάδα. Πολλοί ατζέντηδες μας προτείνουν παίκτες, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα".

Για την περίπτωση του Σενγκέλια: "Όχι μόνο αυτός. Υπάρχουν ομάδες με σπουδαίους παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στα playoffs".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ