ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Νικολό Μέλι

Αρμάνι Μιλάνο: Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Νικολό Μέλι
OLIMPIAMILANO.COM

Ο Νικολό Μέλι αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο και οι Ιταλοί τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η παραμονή του Ετόρε Μεσίνα, η απόκτηση του Άρμονι Μπρουκς και ο Ζακ ΛεΝτέι που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Μιλάνο συνιστούν μόνο τις πρώτες κινήσεις για την Αρμάνι ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, ωστόσο, παρότι είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε την παραμονή του Νικολό Μέλι, είδε την ομάδα του να τον αποχαιρετά και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο δεκαπέντε μέρες μετά.

"Νικολό Μέλι σε ευχαριστούμε, η Ολίμπια σου εύχεται τα καλύτερα. Η Ολίμπια Μιλάνο και οι ιδιοκτήτες της ευχαριστούν τον Νικολό Μέλι για ό,τι έχει κάνει για τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, τα ατομικά ρεκόρ, τις τρεις σεζόν που έκλεισαν με την κατάκτηση του Σκουντέτο, τις αναμνήσεις που θα μοιραζόμαστε πάντα και εύχονται σε αυτόν και στην οικογένειά του το καλύτερο δυνατό για το μέλλον".

Ο Μέλι σημείωσε τη φετινή σεζόν 8.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 23.2 λεπτά κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ σε 34 ματς στην EuroLeague μέτρησε 7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά 24'25" κατά μέσο όρο.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ