ΙΣΡΑΗΛ

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αφήνει την περίπτωση του Καμπόκλο, γιατί η Παρτίζαν δεν δίνει το "letter of clearance"

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αφήνει την περίπτωση του Καμπόκλο, γιατί η Παρτίζαν δεν δίνει το "letter of clearance"
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, καθώς η Παρτίζαν δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το "letter of clearence" στον Βραζιλιάνο. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα στρέφεται στον Άλφα Καμπά (2.06μ, 28 ετών).

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μπρούνο Καμπόκλο βρίσκονταν η Χάποελ Τελ Αβίβ, ωστόσο η στάση της Παρτίζαν είναι εκείνη που δείχνει να "χαλάει" μια μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το 'letter of clearance" (σ.σ. το έγγραφο που θα αποδεσμεύσει τον Βραζιλιάνο), προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία ανάμεσα στους Ισραηλινούς και στον 28χρονο σέντερ.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο General Manager των Σέρβων, Ζόραν Σάβιτς: "Έχουμε λάβει αίτημα για το letter of clearance του παίκτη. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Θα σήμαινε ότι κάθε παίκτης σε οποιοδήποτε κλαμπ μπορεί απλά να αποφασίσει να φύγει χωρίς συνέπειες. Αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε. Είναι παίκτης μας σε όλα τα νομικά επίπεδα. Τώρα περιμένουμε την απόφαση της FIBA".

Έτσι, όσο το θέμα δεν ξεκαθαρίζει, η Χάποελ κινείται προς την περίπτωση του Άλφα Καμπά (2.06μ, 28 ετών), για να προχωρήσει την ενίσχυσή της στη front line. Πρόκειται για τον Γάλλο ψηλό, που έχει θητεύσει σε Βιλερμπάν (2017-2019), Μπουλαζάκ (2019/20), Ναντέρ (2020/21), Γκαζιάντεπ (2021/22) και Μπούντουτσνοστ (2022/23).

Ο Καμπά ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με τη Βαλένθια, μετρώντας 3.1 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά 9.4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 7 συμμετοχές στην Liga Endesa, ενώ αγωνίστηκε με τη φανέλα των Γιανγκσού Ντράγκονς στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με 16.2 πόντους, 13.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 28.8 λεπτά κατά μέσο όρο σε 47 ματς στο πρωτάθλημα της Κίνας.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ