ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Εφές έκανε την έκπληξη με την απόκτηση του πρώην πρωταθλητή του NBA με τους Μπακς, Τζόρνταν Νουόρα

Milwaukee Bucks forward Jordan Nwora (13) brings the ball upcourt against the Charlotte Hornets during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Jan. 10, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Milwaukee Bucks forward Jordan Nwora (13) brings the ball upcourt against the Charlotte Hornets during the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Monday, Jan. 10, 2022. (AP Photo/Jacob Kupferman) AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και πρωταθλητής του NBA με τους Μπακς, Τζόρνταν Νουόρα (1998, 2.03 μέτρα) ήρθε στην Ευρώπη, για να αγωνιστεί με την Αναντολού Εφές.

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση-έκπληξη από την Αναντολού Εφές, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζόρνταν Νουόρα (1998, 2.03 μέτρα) για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την τριετή θητεία (2020-23) του με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, μέσα στην οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021.

Συνολικά, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ο 26χρονος Νουόρα έχει καταγράψει 206 συμμετοχές σε αγώνες κανονικών περιόδων με 7.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τους Ιντιάνα Πέισερς και είχε 7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.2 τελικές πάσες σε 52 παιχνίδια.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ