ΕΥΡΩΠΗ

Η Εφές λύγισε την Παρτίζαν με 81-80 στο κλειστό της Γλυφάδας, μία μέρα πριν τα ματς στο Καλλιμάρμαρο για το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

/   -
/ - EUROKINISSI SPORTS

Η Αναντολού Εφές λύγισε την Παρτίζαν με 81-80 στο κλειστό της Γλυφάδας, μία μέρα πριν τα παιχνίδια στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Η Αναντολού Εφές επικράτησε στο... νήμα της Παρτίζαν με 81-80, σε φιλική αναμέτρηση στο κλειστό της Γλυφάδας, μία μέρα πριν τη φιλοξενία των αγώνων του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο.

Η τουρκική ομάδα λύγισε τη σερβική, με τον Νουόρα να σκοράρει 15 πόντους, να κατεβάζει 6 ριμπάουντ και να μοιράζει 2 ασίστ. Άλλους 15 προσέθεσε ο Μπράιαντ, ο οποίος έδωσε και 4 τελικές πάσες. Διψήφιος και ο Σμιτς με 10 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Για την Παρτίζαν στους 24 πόντους σταμάτησε ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ενώ ο Ντέιβις ακολούθησε με 18. Οι δύο παίκτες ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι.

Αύριο (21/9) στις 19:00 η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στις 22:00 η Παρτίζαν τον Παναθηναϊκό AKTOR.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ