ΑΡΗΣ

Η εκδήλωση των παλαιμάχων

Η εκδήλωση των παλαιμάχων
Βετεράνοι

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον αγώνα για την πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/10) στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του Άρη.

Η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση περιλάμβανε ρεσιτάλ βιολιού και πιάνου με τους καλλιτέχνες Χρήστο Γαλιλαία και Χαράλαμπο Αγγελόπουλο.

Την Κ.Α.Ε. Άρης στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, Γιάννης Δαμιανίδης, και τα μέλη της Διοίκησης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, Θοδωρής Κουρόγλου και Τάκης Γεωργούλης.

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν τόσο ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ και ο βοηθός του, Ματάν Χαρούς όσο και οι παίκτες, Νίκος Χατζηβρέττας, Χρήστος Ταπούτος, Λίνος Χρυσικόπουλος και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Γιάννης Δαμιανίδης μετά το τέλος της σημερινής εκδήλωσης τόνισε: " Η σημερινή εκδήλωση ήταν μια ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών. Με την κίνησή τους αυτή επιβεβαιώνουν την αθλητική κουλτούρα που υπάρχει στον Άρη. Εύχομαι και προσδοκώ ότι μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις όλων των ζωντανών κυττάρων του Άρη να υπάρξει ένα αποτέλεσμα συσπείρωσης γύρω από το Σύλλογο. Αυτό είναι το μόνο μέλημά μας αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή ο Άρης ενωμένος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

Ο αρχηγός της ομάδας του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, μίλησε εκ μέρους των παικτών και επισήμανε: " Πρόκειται για μία πολύ ωραία πρωτοβουλία που στέλνει το μήνυμα σε όλους εμάς αλλά και στον κόσμο ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, γι’ αυτό το λόγο είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Οι οπαδοί του Άρη είναι παράδειγμα προς μίμηση και όλοι οφείλουν να το ακολουθήσουν ώστε να πηγαίνουμε στα γήπεδα και να παρακολουθούμε το θέαμα του αθλήματος. Η σημερινή εκδήλωση των Παλαίμαχων δείχνει ό,τι ακριβώς ευχόμαστε κι εμείς στο ξεκίνημα της κάθε χρονιάς. Όχι βία στα γήπεδα. Ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες".

Ο πρόεδρος των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη, Στέργιος Γούσιος, δήλωσε: " Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη βία, ένα φαινόμενο που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και παρατηρείται σε όλες τις ηλικίες. Ευχαριστούμε πολύ το Χρήστο Γαλιλαία και τον Χαράλαμπο Αγγελόπουλο που μας τιμούν σήμερα και μας βοηθούν να στείλουμε ένα μήνυμα κατά της βίας".

Ο γραμματέας των Παλαίμαχων, Πέτρος Ράσογλου, υπογράμμισε: " Χαίρομαι ιδιαίτερα που τη σημερινή εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους και παίκτες και προπονητές του Άρη. Η βία είναι ένα φαινόμενο το οποίο οφείλεται κυρίως στην έλλειψη αθλητικής παιδείας και κουλτούρας. Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας".

Ο αντιπρόεδρος των Παλαίμαχων, Γεώργιος Τσιτούρας, σημείωσε: " Αν δεν ενωθούν όλοι οι φορείς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τίποτα, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της βίας. Επίσης, την εποχή που παίζαμε εμείς μπάσκετ και πηγαίναμε στα γήπεδα, δεν υπήρχε η βία με τη μορφή που τη βλέπουμε σήμερα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είμαστε αισιόδοξοι, γι’ αυτό άλλωστε κάναμε και τη σημερινή εκδήλωση".

Τέλος ο Χρήστος Γαλιλαίας, μέλος της ΣΑΡΙΣΑ και μουσικός παγκοσμίου βεληνεκούς, είπε: " Ευχαριστώ πολύ τους Παλαίμαχους για την πρόσκληση ώστε να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μας. Δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα και είναι τιμή για εμάς. Είμαι χαρούμενος επίσης που είναι εδώ παίκτες και προπονητές του Άρη. Μακάρι όλοι να μιμηθούν την κίνηση αυτή των Παλαίμαχων".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ