ΑΡΗΣ

Επιμένει να μην παραιτείται ο Διαμανίδης

Επιμένει να μην παραιτείται ο Διαμανίδης

Η επιμονή του Γιάννη Δαμιανίδη να μην παραιτείται από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης δεν πτοεί την επιμονή του νέου διοικητικού σχήματος

Ο Γιάννης Δαμιανίδης στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης την περασμένη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο είχε δηλώσει πως αποχωρεί από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Ωστόσο στις μέρες που έχουνε ακολουθήσει δεν υπήρξε η παραίτησή του ούτε από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης αλλά ούτε και από αυτή της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Μάλιστα η παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΓΕΝΕΣΙΣ δείχνει να αποτελεί τελικά το κλειδί των εξελίξεων για τον λόγο ότι η ΓΕΝΕΣΙΣ παραμένει η μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι παρά την παραίτηση του εκπροσώπου του ΑΣ Άρης, Τάσου Οικονόμου, και την δημιουργία διοικητικού κενού στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη ειδικότερα όπως φαίνεται όσο ο Δαμιανίδης επιμένει στην μη παραίτησή του που δεν επιτρέπει την αλλαγή σελίδας.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι η στάση του αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνει η συνάντηση του Σαββάτου ως συνέχεια αυτής της Πέμπτης που είχε με τον Αρβανίτη και όπου ουσιαστικά έθεσε τις προϋποθέσεις της παραίτησής του.

Στην συνάντηση του Σαββάτου εκτός των Δαμιανίδη και Αρβανίτη ήταν να παραβρεθούν τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάσης Τζεβελέκης, όσο και το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμης Παπαϊωάννου.

Η στάση λοιπόν του Δαμιανίδη στο να μην υποβάλει την παραίτησή του οδήγησε τον Παπαϊωάννου στο να μην θελήσει να παραβρεθεί ενώ μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη συνάντηση παραμένει στον αέρα αφού δεν έχει οριστεί νέα της ημερομηνία.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει δεν γυρίζει πίσω με την ΚΑΕ Άρης να έχει ουκ ολίγα ανοιχτά μέτωπα σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι μεταξύ άλλων υπάρχουνε εκκρεμότητες και από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσο για την πλευρά Αρβανίτη και το πως προτίθεται να χειριστεί με το που αναλάβει την όλη κατάσταση είναι βέβαιο ότι ήδη έχει αρχίσει να κινείται.

Τόσο στο θέμα των οφειλών προς πρώην παίκτες του Άρη ώστε να άμεσα να ενεργοποιήσει συμφωνίες μαζί τους όσο και με την εγγυητική εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που έχει ήδη εξασφαλίσει αλλά και να είναι συνεπής στις δόσεις προς την εφορία.

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει αύριο τους παίκτες του Άρη και πάλι στο Αλεξάνδρειο ξεκινώντας τις προπονήσεις συντήρησης χωρίς να αποκλείονται και απουσίες λόγω των οφειλών που συνεχίζουν να υπάρχουνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ