ΑΡΗΣ

Η επιστροφή του Αλεξανδρή

Η επιστροφή του Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να επιστρέψει και επίσημα στην τεχνική ηγεσία του Άρη για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Μέχρι χθες μπορεί ως επικρατέστερο σενάριο να φάνταζε αυτό του Φώτη Τακιανού στην θέση του προπονητή με τεχνικό διευθυντή τον Μίλαν Μίνιτς και τον Αλεξανδρή να αποτελούσε αουτσάιντερ.

Ωστόσο η χθεσινή πρωινή εξέλιξη στο Μαρούσι όπου ουσιαστικά ισοδυναμούσε με αποχώρηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή από την θέση του προπονητή και του Βασίλη Κωνσταντίνου από αυτήν του προέδρου της ΚΑΕ τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο.

Και όπως φάνηκε όχι απλά στο προσκήνιο αλλά ακόμη και σε θέση οδηγού εξαιτίας των απαιτήσεων του Μίνιτς όπως φάνηκε στην διάρκεια του σημερινού προγραμματισμένου νέου δ.σ. των μελών της ΚΑΕ Άρης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Ένα Δ.Σ. που ουσιαστικά αποτέλεσε συνέχεια αυτού της Τετάρτης (13/07) που είχε ολοκληρωθεί χωρίς ουσιαστικά αποτέλεσμα στο θέμα του νέου προπονητή αφού δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Στο συγκεκριμένο και σύμφωνα με ότι διέρρευσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, και ο αντιπρόεδρός της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Κουιμτζής, είχανε ταχθεί υπέρ του διδύμου Τακιανού και Μίνιτς.

Μία άποψη όμως που δεν βρήκε σύμφωνα τα υπόλοιπα μέλη του που είχανε πάντα στο μυαλό τους τον Αλεξανδρή και για αυτό εξάλλου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης του είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας (11/07) χωρίς όμως να του καταθέσει κάποια πρόταση.

Σε ένα τηλεφώνημα όπου ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρνητικός στο να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Άρη για δεύτερη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2003 αλλά περίμενε να ακούσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας.

Αυτή έγινε στο σημερινό δ.σ. της ΚΑΕ Άρης με την πρόταση διετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου στον Αλεξανδρή που ετοιμάζει πλέον τα πράγματά του για να γίνει και πάλι κάτοικος Αλεξανδρείου γνωρίζοντας πως το έργο του μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι.

Και αυτό γιατί θα έχει να διαχειριστεί ένα στενό μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί με ουκ ολίγες κινήσεις όμως που θα πρέπει να γίνουνε για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα ρόστερ όπου μετά την χθεσινή απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με εξώδικό που απέστειλε στον εκπρόσωπο του Κώστα Χαραλαμπίδη να τον αφήσει ελεύθερο υπάρχουνε τρία συμβόλαια που είναι σε ισχύ και να είναι αυτά των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη αλλά και θα βρίσκονται και νεαροί παίκτες όπως οι Μποχωρίδης και Βεζένκοφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ