ΑΡΗΣ

Η επιστροφή του Μπάρτον

Η επιστροφή του Μπάρτον
Μπάρτον

Ως προπονητής της ΑΕ Λεμεσού θα επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο, ο Τσαρλς Μπάρτον

Με τον Αμερικανό Τσαρλς Μπάρτον στην άκρη του πάγκου του ο Άρης είχε φτάσει στην κατάκτηση του τελευταίου του τίτλου τον Φεβρουάριο του 2004 στο τελευταίο Final Four για το Κύπελλο Ελλάδας στο κλειστό της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό. Το αυριανό φιλικό μεταξύ του Άρη και της ΑΕ Λεμεσού θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Η αποστολή της κυπριακής ομάδας αναμένεται να αφιχθεί στις 21:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά της είναι να αναχωρήσει για την βάση της αύριο μετά την λήξη του φιλικού αγώνα. Στην διάρκεια αυτού είναι σίγουρο ότι εκτός του Μπάρτον και ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Πάράλληλα και να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ελέω της διακοπής του Πρωταθλήματος για την διεξαγωγή του φετινού All Star Game που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αμαλιάδα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Τετάρτης, αυτό περιλάμβανε μια δίωρη προπόνηση που άρχισε στις 11:00. Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Καλαϊτζής που επέστρεψε σήμερα το πρωί από την Αθήνα όπου βρισκόταν από την Κυριακή στο πλευρό της συζύγου του που έφερε στον κόσμο την τρίτη τους κόρης. Ο έμπειρος πλέι μέικερ ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να προπονηθεί, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τρεις για Σαν Αντόνιο
Στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων που θα ταξιδέψει την Κυριακή (13/04) στις 10:00 για το Σαν Αντόνιο των Η.Π.Α., εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Άρη, Δημήτρης Καραδολάμης, Γάϊος Σκορδίλης και Γιώργος Πασαλίδης.

Πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη αφού η ομάδα μας θα έχει τριπλή εκπροσώπηση στην Εθνική Ενόπλων που θα αγωνιστεί με αξιώσεις, προκειμένου να μας κάνει για μια ακόμη φορά εθνικά υπερήφανους.

Και ο Μούρτος στην Αμαλιάδα
Άλλος ένας αθλητής του Άρη θα δώσει το παρών στο φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αμαλιάδα. Ο λόγος για τον Σπύρο Μούρτο της εφηβικής ομάδας του Άρη που αποφασίστηκε σήμερα από την διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος να ενισχύσει με την παρουσία του τις Ελπίδες Βορρά στον αγώνα με τις Ελπίδες Νότου που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/04) στις 17:00.Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς Άρη το παρών με τις Ελπίδες του Βορρά θα δώσουν επίσης οι Δημήτρης Καραδολάμης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γάϊος Σκορδίλης και Κώστας Παπανικολάου.

Στο πλευρό της παγκόσμιας ημέρας αθλητισμού
Με αφορμή την διακοπή του Πρωταθλήματος, η ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Προξενείο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη την Παρασκευή (12/04) στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σταυρούπολης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αθλητισμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Απριλίου.

Το παρών για λογαριασμό του Άρη στο συγκεκριμένο Δημοτικό σχολείο αναμένεται να δώσουν οι Τζερεμάϊα Μάσεϊ, Ρεϊσόν Τέρι, Μπρέισι Ράιτ και Ντάριους Ουάσιγκτον που θα μιλήσουν στους μικρούς θαυμαστές τους για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσα από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ