ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του στρατιώτη Ράιαν

Η επιστροφή του στρατιώτη Ράιαν
στακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράιαν Στακ επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο και δηλώνει: "Περιμένω καυτή, αλλά εκπληκτική ατμόσφαιρα"

Ο Αμερικανός θα έχει σίγουρα περίεργα συναίσθηματα. Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, ειδικότερα όταν συνοδεύονται από εξαιρετικές χρονιές. Άλλωστε, ο Στακ ήταν και αρχηγός του Άρη, αλλά τώρα είναι στις υπηρεσίες του Ολυμπιακού. Μιλώντας στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, τόνισε:
"Θα είναι το πρώτο παιχνίδι μου εναντίον του Αρη στο Αλεξάνδρειο και ξέρω ότι θα συναντήσω μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα, παράλληλα όμως εκπληκτική. Θα είναι πολύ δύσκολα και σπουδαία ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ειδικά στο πρώτο ματς που είναι και το πιο σημαντικό. Θα είναι ένας πόλεμος. Για να τον κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην κάνουμε λάθη".

Γκέρσον: "Είμαστε έτοιμοι"

Στο μεταξύ, δηλώσεις για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη έκανε τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον, όσο και ο Χρήστος Χαρίσης. Ο Ισραηλινός σχολίασε: "Ο Aρης έχει το πλεονέκτημα έδρας και μας έχει κερδίσει δυο φορές φέτος. Εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια στο ΣΕΦ και να έχουμε ως στόχο να κερδίσουμε το ένα από τα τρία στο «Αλεξάνδρειο». Μπορούμε να το καταφέρουμε. Ο Aρης θα έχει ακόμα το πλεονέκτημα της έξτρα ξεκούρασης, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια".

Χαρίσης: "Στη μνήμη του Τάκη Βέργουδου"

Από την πλευρά του, ο Χαρίσης θέλησε να αφιερώσει την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, στον πρώην πρόεδρο του Αρίωνα, Τάκη Βέργουδου, που έφυγε από τη ζωή: "Λίγο πριν το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμαθα το θάνατο του Τάκη Βέργαδου. Ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο μπάσκετ και στην καριέρα μου. Ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που με βοήθησαν πολύ να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και λυπάμαι που δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω όσο του άξιζε. Ήθελα να αφιερώσω στη μνήμη του τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση θέλω να αφιερώσω τη χθεσινή νίκη στη μνήμη του και να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

* Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ κάλεσε τους «ερυθρόλευκους» σε απολογία για το απόγευμα της Παρασκευής (18/5) για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για έναν αναπτήρα που έπεσε στη φυσούνα κατά την έξοδο των ομάδων και των διαιτητών και σημειώθηκε στο φύλλο αγώνος από τους τελευταίους.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ