ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Εθνική Κατάρ του Θανάση Σκουρτόπουλου θέλει να κάνει νατουραλιζέ τον Μόουζες Ράιτ

Η Εθνική Κατάρ του Θανάση Σκουρτόπουλου θέλει να κάνει νατουραλιζέ τον Μόουζες Ράιτ
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κατάρ, Θανάσης Σκουρτόπουλος, θέλει να δώσει τη θέση του νατουραλιζέ στον Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού.

Την περίπτωση του Μόουζες Ράιτ έχει κυκλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Κατάρ, Θανάσης Σκουρτόπουλος, που θέλει να κάνει νατουραλιζέ τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη και την Ομοσπονδία Μπάσκετ του Κατάρ κινούνται σε καλό επίπεδο, με τον Ράιτ να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν όπως φαίνεται λόγο στην έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αφού βασική προϋπόθεση να προχωρήσει η διαδικασία, είναι η διαθεσιμότητα του 26χρονου σέντερ στα επερχόμενα παράθυρα του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε πως FIBA και EuroLeague συμφώνησαν για δεύτερη χρονιά πως θα υπάρξει παύση της αγωνιστικής δράσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της ημέρες διεξαγωγής των παραθύρων του Φεβρουαρίου, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει τον Νοέμβριο. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειάζεται τον Ράιτ εκείνες τις ημερομηνίες.

Τη σεζόν 2023/24 ο Ράιτ μέτρησε 8.1 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 17 αγώνες της EuroLeague, μετακομίζοντας από τη Μερκεζεφέντι στον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ