EUROLEAGUE

Η EuroLeague Basketball επέκτεινε ομόφωνα για τέσσερα χρόνια τα συμβόλαια των Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Η EuroLeague Basketball επέκτεινε ομόφωνα για τέσσερα χρόνια τα συμβόλαια των Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Ντονάτας Μοτιεγιούνας
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα (Πρόεδρος) και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας (CEO) θα συνεχίσουν για τέσσερα ακόμη χρόνια στον ρόλο που έχουν στην EuroLeague Basketball, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη 13 Μαρτίου. Ομόφωνη η απόφαση από τις ομάδες - μετόχους.

Στη θέση που κατέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή θα παραμείνουν για ακόμη τέσσερα χρόνια ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα (Πρόεδρος) και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας (CEO), όπως ομόφωνα αποφασίστηκε από τις ομάδες - μετόχους στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη.

Ο πρώτος ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από δύο χρόνια (Σεπτέμβριος 2022), ενώ ο δεύτερος εντάχθηκε στο οργανόγραμμα της EuroLeague Basketball ένα χρόνο αργότερα (Ιούνιος 2023). Αμφότεροι κρίθηκαν ως απολύτως επιτυχημένοι από τις ομάδες - μετόχους της διοργάνωσης, σε τέτοιο βαθμό που ήταν ομόφωνη η απόφαση για επέκταση των συμβολαίων τους.

Θυμίζουμε πως ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε αντικαταστήσει τον Ζόρντι Μπερτομέου, ενώ ο Παούλιους Μοτιεγιούνας είχε πάρει τη θέση του Μάρσαλ Γκλίκμαν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ