ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εξωφρενική επίδοση του Τόμας Γουόκαπ: 181 συμμετοχές σε 182 αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια με Ολυμπιακό και Εθνική

Ο Γουόκαπ στο Ισπανία - Ελλάδα
Ο Γουόκαπ στο Ισπανία - Ελλάδα INTIME SPORTS

Ακούγεται ακραίο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Σε δύο χρόνια με Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδας, ο Τόμας Γουόκαπ έχασε ένα παιχνίδι σε σύνολο 182 αγώνων.

Στα 31 του χρόνια, ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και ίσως ο πιο βιονικός στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε μία τρελή διετία με Πειραιώτες και Εθνική, στην οποία έγραψε το εξωφρενικό 181/182 που μοιάζει ψεύτικο, μοιάζει βγαλμένο από video game, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο Γουόκαπ είχε στη σεζόν 2022/23 (EuroLeague, Α1, Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας) 77 συμμετοχές σε 77 αγώνες με τον Ολυμπιακό, 6/6 στα φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής (Σλοβενία εκτός, Σλοβενία εντός, Σερβία και Ιταλία για το Ακρόπολις, ΗΠΑ και Γερμανία στο Άμπου Ντάμπι) και 5/5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα.

Στη σεζόν 2023/24 ο Τεξανός έχασε μόλις ένα από τα 82 παιχνίδια του Ολυμπιακού, το εντός έδρας με τη Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας ενός διαστρέμματος που υπέστη στο Περιστέρι. Αμέσως μετά από το φινάλε των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό, είχε 4/4 στα φιλικά της Εθνικής (Πολωνία, Μπαχάμες, Μαυροβούνιο, Πουέρτο Ρίκο), 4/4 στο προολυμπιακό τουρνουά (Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο, Σλοβενία, Κροατία) και 4/4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Καναδά, Ισπανία, Αυστραλία, Γερμανία).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ