ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Γιαννάκη: Το μπούλινγκ στη Νίκαια, η κόντρα με τους δημοσιογράφους και όταν έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Γιαννάκη: Το μπούλινγκ στη Νίκαια, η κόντρα με τους δημοσιογράφους και όταν έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ/24 MEDIA

Παναγιώτης Γιαννάκης και Παντελής Βλαχόπουλος μίλησαν για την αυτοβιογραφία "Τρωτός Άτρωτος" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ στην εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" του MEGA, με τον εμβληματικό αθλητή και προπονητή να αναφέρεται και στην ιστορία της ζωής του, από τα φτωχικά νεανικά χρόνια στη Νίκαια μέχρι την απόλυτη καταξίωση με το εθνόσημο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αφηγήθηκε και ξετύλιξε την ιστορία της ζωής του μαζί με τον Διευθυντή και δημοσιογράφο του SPORT24, Παντελή Βλαχόπουλο στην εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα" του MEGA και με αφορμή την αυτοβιογραφία "Τρωτός Άτρωτος".

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τα αλησμόνητες στιγμές που βίωσε στη Νίκαια, μοιράστηκε τις μνήμες του από τα φτωχικά νεανικά του χρόνια στη γειτονιά και αναφέρθηκε στη μητέρα του, στον πατέρα του και στην οικογένειά του.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήγησε ότι η απάντηση βρίσκεται στη συνεργασία των δύο εμβληματικών ανδρών και σε όσα συναισθήματα πρόσφεραν και δημιούργησαν σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό.

"Είχα τα πάντα, αφού είχα την αγάπη της μητέρας μου και του πατέρα μου. Αυτό είναι τα πάντα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης και επισήμανε ότι "κάθε άνθρωπος περνάει δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Όλες αυτές, θα σού έχουν προσφέρει κάτι".

Ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για το θρίαμβο του '87 τόνισε, αναφορικά με μια νέα μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ στο μέλλον, ότι "τα προσόντα είναι έξω, μπορούμε και τώρα, μπορούμε και αύριο", εκφράζοντας την πίστη του για τις δυνατότητες των εθνικών ομάδων: "Τα παιδιά έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους" σημείωσε ενδεικτικά.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος εξήγησε πώς ξεκίνησε η συγγραφή της αυτοβιογραφίας, σημείωσε ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και ότι το βιβλίο δεν αφορά μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε ολόκληρη τη ζωή του, που αναδεικνύεται αφιλτράριστη.

Η εμβληματική μορφή της εθνικής ομάδας μπάσκετ μίλησε και για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Σπανούλη: "Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, έχει δυνατότητες, κάνει τη δική του προσπάθεια και περιμένουμε να τη χαρούμε".

Το βιβλίο "Τρωτός Άτρωτος" θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος. Χορηγός είναι το SPORT24.

Η αυτοβιογραφία του "Δράκου" του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί μία βουτιά στην αθλητική ιστορία της χώρας και αποτελεί ένα μάθημα ζωής από έναν άνθρωπο που όσες φορές έπεσε, άλλες τόσες σηκώθηκε.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο.

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ