ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ευτυχία του Βασιλόπουλου

Η ευτυχία του Βασιλόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Βασιλόπουλος νιώθει καλά, ο Νεστέροβιτς εξηγεί γιατί είναι αναγκαία η νίκη στο ΟΑΚΑ και ο Μάρκο Κέσελ τρέχει να προλάβει το τζάμπολ της Τετάρτης με τον ΠΑΟ

Εφτά μήνες περίμενε να ξαναμπεί σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο διεθνής άσος επέστρεψε στην ενεργό δράση, για πρώτη φορά, μετά την επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι στην σπονδυλική στήλη και έπαιξε 15 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα εναντίον της Καβάλας.

Το τρίποντο, μάλιστα, που πέτυχε στην εκπνοή χειροκροτήθηκε απ' όλους όσους ήταν στο άδειο ΣΕΦ, καθώς και σε αυτό το ματς οι πόρτες του γηπέδου ήταν κλειστές για την ευρεία μάζα των "ερυθρόλευκων" οπαδών, λόγω της τιμωρίας της ομάδας.

"Ε, αφού έπεσε χειροκρότημα σε άδειο γήπεδο, κάτι είναι κι αυτό" έλεγε ο διεθνής άσος χαμογελώντας μετά το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως του έλειψε πολύ το παρκέ, η μπάλα του μπάσκετ και κυρίως η αίσθηση του να παίρνεις μέρος σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Διακόσιες δεκατρείς ημέρες μετά τον περσινό τελευταίο τελικό των πλέι-οφ, ο Βασιλόπουλος είναι και πάλι εδώ. Πάρα λίγο, μάλιστα, να επιστρέψει στην δράση, πάλι εναντίον του Παναθηναϊκού, καθώς την Τετάρτη οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟ, για πρώτη φορά φέτος, στο ΟΑΚΑ.

Όπως έλεγε, πάντως, ο Βασιλόπουλος το ευχάριστο είναι πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση: "Δεν πονάω, νιώθω καλά και όσο περνάει ο καιρός θα είμαι και καλύτερα, αφού είναι λογικό να μην έχω τόσο καλή φυσική κατάσταση".

Νεστέροβιτς: "Το ΟΑΚΑ κι ο Σπανούλης"

Ο Ράσο Νεστέροβιτς, εν τω μεταξύ, όπως όλοι στον Ολυμπιακό σκέφτεται το ματς της Τετάρτης: "Είναι το πιο μεγάλο ματς που έχουμε δώσει, μέχρι τώρα, στην Ελλάδα με έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους" είπε ο Σλοβένος, που όταν ρωτήθηκε τι στόχο έχει η ομάδα του, σχολίασε: "Μόνο τη νίκη. Αν με ρωτάτε, δηλαδή, αν θα μας ικανοποιήσει μια ήττα με μικρή διαφορά, δεν το σκεφτόμαστε καν. Σε τέτοια ματς, δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το να πάρεις τη νίκη και το πλεονέκτημα".

Ο Νεστέροβιτς μίλησε και για τον Σπανούλη: "Θα είναι δύσκολο βράδυ για τον Βασίλη, αλλά όλοι θα είμαστε στο πλευρό του. Κι εγώ, άλλωστε, ανυπομονώ να δω πως είναι η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο, γιατί έχω ακούσει πολλά".

Ο Κέσελ τρέχει να προλάβει

Το διάστρεμμα, που έπαθε ο Μάρκο Κέσελ στον αγώνα με την Καβάλα απασχολεί τους Πειραιώτες. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός Σέρβος δεν έδειξε κάτι διαφορετικό, άρα στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος, μέχρι το τζάμπολ του αγώνα της Τετάρτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ