ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ

Η φαντασμαγορική Εθνική Ομάδα και το επόμενο βήμα απέναντι στην ασθενέστερη Αίγυπτο

Η φαντασμαγορική Εθνική Ομάδα και το επόμενο βήμα απέναντι στην ασθενέστερη Αίγυπτο
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Εθνική Ομάδα τσαλαπάτησε εν μέσω φαντασμαγορίας και μπροστά σε ένα πολύ ενθουσιώδες κοινό τη Δομινικανή Δημοκρατία με 109-82 και ο Βασίλης Σκουντής παρέα με τον χρυσό χορηγό του Προολυμπιακού τουρνουά μας μιλάει για τη σημερινή αναμέτρηση που περιμένει όλη η Ελλάδα στο ΣΕΦ.

Απόψε στις 21.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Ελλάδα υποδέχεται την Αίγυπτο. Η Αίγυπτος είναι η ασθενέστερη ομάδα αυτού του Προολυμπιακού τουρνουά στον Όμιλο του ΣΕΦ και με βάση το expertise του Βασίλη Σκουντή δεν μπορεί να εγείρει αξιώσεις και να απειλήσει την Εθνική Ομάδα. Όσο καλοί και αν είναι οι Φαραώ, έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κοιτάξουν στα μάτια τη "γαλανόλευκη".

Ο σημερινός αγώνας βέβαια παραμένει σημαντικός, καθώς αποτελεί το δεύτερο από τα τέσσερα βήματα που χρειάζεται να κάνει η Εθνική Ομάδα, ώστε να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν, το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ελλάδα-Αίγυπτος στον δεύτερο αγώνα της επίσημης αγαπημένης παρέα με τη ΔΕΗ και πάμε να φωνάξουμε όλοι μαζί “Ελλάς” και “ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ”.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ