EUROLEAGUE

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Γκεραρντίνι

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Γκεραρντίνι

Δεκαπέντε χρόνια μετά την απογείωση της Μπενετόν Τρεβίζο, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι συμφώνησε να δουλέψει ξανά για ευρωπαϊκό σύλλογο και για την ακρίβεια, για τη Φενέρμπαχτσε. Τι υποσχέθηκε ο νέος GM.

Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση GM. Για αυτό και από το 2006 απασχολείτο στο ΝΒΑ. Όχι πια, διότι η Φενέρμπαχτσε του πρόσφερε την πρόκληση που αναζητούσε, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά, για να δηλώσει " μεγάλη τιμή. Η Τουρκία είναι μια εξαιρετική χώρα και η Κωνσταντινούπολη μια απίστευτα όμορφη πόλη. Το μέγεθος της Φενέρμπαχτσε είναι αδιαμφισβήτητο. Έχει εξαιρετική διοίκηση και πλήθος φιλάθλων, μαζί με τον καλύτερο κόουτς της Ευρώπης. Όλα αυτά αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία. Η προσθήκη μου έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα κάνω τα πάντα για να διακριθούμε. Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω ό,τι έκανα στη χώρα μου (Ιταλία) με την Μπενετόν, ενώ είχαν το προνόμιο να γίνω και ο πρώτος Ευρωπαίος μάνατζερ στο ΝΒΑ. Τώρα, θα μεταφέρω όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου στη Φενέρμπαχτσε. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να γίνει η ομάδα μια από τις πιο επιτυχημένες στην Ευρώπη".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ