ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Σάμανιτς με τον Μπιρτς, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Utah Jazz forward Luka Samanic (19) in action against the Los Angeles Clippers during the second half of a preseason NBA basketball game Tuesday, Oct. 10, 2023, in Seattle. The Clippers won 103-98. (AP Photo/Lindsey Wasson)
Utah Jazz forward Luka Samanic (19) in action against the Los Angeles Clippers during the second half of a preseason NBA basketball game Tuesday, Oct. 10, 2023, in Seattle. The Clippers won 103-98. (AP Photo/Lindsey Wasson) AP PHOTO/LINDSEY WASSON

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η Φενέρμπαχτσε κάνει σκέψεις πρόωρου διαζυγίου με τον Λούκα Σάμανιτς (24 χρόνων, 2.08 μέτρα). Ο Κεμ Μπιρτς το πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του.

Μόλις 36 ημέρες μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Λούκα Σάμανιτς (24 χρόνων, 2.08 μέτρα), η Φενέρμπαχτσε παρουσιάζεται να σκέφτεται τη λύση της συνεργασίας της με τον Κροάτη φόργουορντ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σκέφτεται να "χωρίσει τους δρόμους" της με τον Σάμανιτς, όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter.

Σύμφωνα με τον Σαμπουντσούογλου, πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Σάμανιτς αποτελεί ο Κεμ Μπιρτς, με τον οποίο η Φενέρ "έδωσε τα χέρια".

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Γιούτα Τζαζ, ο Σάμανιτς μέτρησε 4.1 πόντους και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 10 λεπτά συμμετοχής σε 43 αγώνες της regular season, ενώ ο Μπιρτς είχε 8.8 πόντους και 5.7 ριμπάουντ σε 12 ματς με 23.23 λεπτά κατά μέσο όρο στην Liga Endesa με την Ζιρόνα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ