ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η Γιούτα θέλει τον Μεσίνα

Η Γιούτα θέλει τον Μεσίνα
INTIME SPORTS

Η πληροφορία περί επιστροφής του Έτορε Μεσίνα στο ΝΒΑ κυκλοφορεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το ESPN έγραψε πως οι Τζαζ είναι στη λίστα αυτών που τον θέλουν.

Ο Έτορε Μεσίνα δεν έχει επιβεβαιώσει, μηδέ διαψεύσει την πληροφορία που "υπάρχει" από την αρχή της τρέχουσας σεζόν και τον θέλει να επιστρέφει στο ΝΒΑ, το καλοκαίρι.

Πριν μια εβδομάδα, οι Ισραηλινοί έγραψαν αυτήν την πληροφορία, μαζί και ότι στη λίστα με τις ομάδες που θέλουν τον Ιταλό, υπάρχουν οι Τζαζ και οι Σπερς, συν ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στα play offs και ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν για head coach.

Ο Marc Stein του ESPN ενημέρωσε τον πλανήτη (μέσω του Twitter) πως πλήθος πηγών του επιβεβαίωσαν πως οι Τζαζ έχουν τον "Euro legend" και ότι οι Dennis Lindsey (GM) και Justin Zanik (assistant GM) είναι μεγάλοι φαν του. Πρόσθεσε πως αυτοί που ξέρουν, ενημερώνουν ότι ο Μεσίνα έχει τον τρόπο για να ωθεί τους παίκτες του στην επιτυχία. Οι φαν επιμένουν πως μπορεί να προσαρμοστεί, μετά τη σεζόν που πέρασε ως ασίσταντ στους Lakers.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ