ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Γρανάδα έδωσε φιλικό αγώνα σε ανοιχτό γήπεδο μπροστά σε 6.000 κόσμο

Το φιλικό της Γρανάδα σε ανοιχτό γήπεδο
Το φιλικό της Γρανάδα σε ανοιχτό γήπεδο PRINT SCREEN

Η Γρανάδα έστησε εξωτερικό γήπεδο μπροστά από το ιστορικό συνεδριακό κέντρο της πόλης, Esplanade, και στον φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη εκεί με την Πέτρο ντε Λουάντα έδωσαν το παρόν 6.000 θεατές.

Λίγες μέρες πριν το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" του Παναθηναϊκού AKTOR που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, η Γρανάδα διοργάνωσε το δικό της φιλικό αγώνα σε ανοιχτό γήπεδο, απέναντι στην Πέτρο ντε Λουάντα από την Ανγκόλα.

Η ισπανική ομάδα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, έστησε παρκέ, κερκίδες και γιγαντοοθόνη στην πλατεία μπροστά από το συνεδριακό κέντρο της πόλης, Esplanade, που αποτελεί και ιστορικό αξιοθέατο, ενώ πλέον χρησιμοποιείται κυρίως ως εκθεσιακός χώρος.

Οι φίλοι της ομάδας, και όχι μόνο, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, καθώς τον φιλικό αγώνα - που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα - παρακολούθησαν περίπου 6.000 θεατές σε μία όμορφη καλοκαιρινή νύχτα. Η ισπανική ομάδα επικράτησε της Πέτρο ντε Λουάντα με 80-67, σε μία βραδιά που θα μείνει ως μία από τις πιο ιδιαίτερες στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε σε timelapse τις εργασίες για να στηθεί το εξωτερικό γήπεδο:

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ