ΑΡΗΣ

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε τους χορηγούς της

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε τους χορηγούς της
Εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε χθες (10/01) στο Maison Crystal η εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν των χορηγών και των κατόχων διαρκείας της VIP Θύρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Διοικήσεις των τμημάτων του Α.Σ., της Π.Α.Ε. και της Λέσχης Φίλων Άρη ενώ παραβρέθηκαν και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο προπονητής της Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Επιπλέον στην εκδήλωσε βρέθηκε ο Βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης, Θόδωρος Καράογλου, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Τζιόλας, εκπρόσωπος του Υπουργού Μεταφορών όπως και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης.

Οι χορηγοί που τιμήθηκαν από την ΚΑΕ Άρης και παρέλαβαν το αγαλματίδιο που απεικονίζει τον θεό του πολέμου, Άρη, ήταν η εταιρεία Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και Μεγάλου Χορηγού της ομάδας, η NOVA, η εταιρεία Reebok, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, η εταιρεία Budget ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Μακεδονική Εταιρεία Γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ, και η εταιρεία Γ. & Ι. Παουλεάνου.

Οι εκπρόσωποι των εταιριών Π. & Γ ΤΖΕΛΑΛΗΣ, Zorpidis Travel Services και PEPSICO HBH, δεν κατέστη δυνατό να παραστούν λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος επισήμανε: " Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και για εμένα προσωπικά, είναι πολύ σημαντικό ότι στην εκδήλωση είναι παρών όλος ο Άρης.

Είναι μεγάλη πλεονέκτημα το πώς προβάλλεται ένα Σωματείο προς τα έξω τις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Cyta, η οποία υπέγραψε μία συμφωνία με την ΚΑΕ κάνοντας μία νέα αρχή.

Οι στόχοι της συμβαδίζουν με τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους χορηγούς και εύχομαι μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Την Cyta εκπροσώπησε η Διευθύντρια Marketing, Μαρίνα Νικολάου, που παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, το αγαλματίδιο και στη συνέχεια δήλωσε: " Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους της Cyta.

Θα ήθελα ευχηθώ περισσότερα χαμόγελα, αισιοδοξία, με πολλές επιτυχίες στο παρκέ. θα ήθελα και επισήμως να ευχαριστήσω τον Γιάννη Δαμιανίδη για τη συνεργασία μας και εύχομαι πολλές επιτυχίες στον Άρη".

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Κουϊμτζής, τίμησε τη NOVA μέσω του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, Κωνσταντίνου Ανανιάδη, ο οποίος τόνισε: " Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Άρη και στην προσπάθεια που κάνει. Έχουμε μία πολύ πετυχημένη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία στηρίζουμε".

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, τίμησε την εταιρεία Reebok, μέσω του Sports Marketing Manager, Γιώργου Κατσανάου, ο οποίος σημείωσε: " Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Άρη".

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Ζελελίδης, τον οποίο τίμησε το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ, Τάκης Γεωργούλης.

Ο κ. Ζελελίδης είπε: " Ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς μας, μεγαλώσαμε με αυτόν και είμαστε υπερήφανοι που την υποστηρίζουμε. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ό,τι επιθυμείτε".

Το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Θεόδωρος Κουρόγλου, τίμησε τον εκπρόσωπο της εταιρεία Budget Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Ιωάννη Γιαγτζή, με τον τελευταίο να δήλωσε: "Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με πολλές επιτυχίες στον Άρη. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, στον αγώνα που κάνει".

Ο Διευθυντής Λειτουργιών και Εργοστασίου της Μακεδονικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ, Νίκος Κωνσταντίνου, τιμήθηκε από το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννη Ράσογλου. Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε: " Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στον Άρη".

Τέλος, ο Λευτέρης Αρβανίτης, μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ, τίμησε την "Γ. και Ι. Παουλεάνου", μέσω του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιώργου Παουλεάνου, ο οποίος δήλωσε: " Θέλω κι εγώ να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να είμαστε για αρκετά χρόνια ακόμη σε συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ