ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει τις πύλες του ΟΑΚΑ για την "πρώτη" πριν από το παιχνίδι με την Μπράγκα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει τις πύλες του ΟΑΚΑ για την "πρώτη" πριν από το παιχνίδι με την Μπράγκα
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ την Τρίτη 29 Αυγούστου, προκειμένου ο κόσμος να δει από κοντά την "πρώτη" υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν. Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν από τη μονομαχία με την Μπράγκα στα playoffs του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον Εργκίν Αταμάν στο "τιμόνι" και τον Κώστα Σλούκα ως το σπουδαιότερο μεταγραφικό απόκτημα.

Η διοίκηση του συλλόγου σκεφτόταν από καιρό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπό την παρουσία των φίλων της ομάδας, κάτι που θα γίνει πράξη. Ανήμερα του αγώνα με την Μπράγκα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να συνδυάσουν την "πρώτη" στο μπάσκετ με τον αγώνα πρόκρισης στο Champions League στο ποδόσφαιρο, ανοίγοντας τις πόρτες του κλειστού του ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στα playoffs του Champions League.

Έτσι, με την πρώτη προπόνηση για το 2023/24 να έχει προγραμματιστεί για τις 19.30 το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία... καταπράσινη εμπειρία στο κλειστό και το ανοιχτό του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ