ΜΑΡΟΥΣΙ

Η μάχη συνεχίζεται

Η μάχη συνεχίζεται
Νέλσον

Η μάχη για την τρίτη θέση ανάμεσα στον Άρη και το Μαρούσι συνεχίζεται στο Αλεξάνδρειο ( 5 μ.μ.-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV)

Οι δύο πρώτοι αγώνες έδειξαν ότι είναι αμφίρροποι και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το γεγονός αυτό το έχουν παρατηρήσει ο Αντρέα Ματσόν και ο Σούλης Μαρκόπουλος που προσπάθησαν να προετοιμάσουν τις ομάδες τους όσο το δυνατόν καλύτερα.
Σίγουρα το πλεονέκτημα το έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά το Μαρούσι δεν φαίνεται διατεθειμένο να παραδοθεί, κάτι που δεν έκανε μέχρι τώρα παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μία μέρα πριν από τον τρίτο μικρό τελικό ο Σπένσερ Νέλσον μετάξυ άλλων ανέφερε: "Ξεκινάνε και πάλι όλα από την αρχή. Ευτυχώς μπορούμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και αυτό είναι το "κλειδί" σε κάθε σειρά στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι θα έρθουν για να παίξουν όσο πιο σκληρά γίνεται. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς".

Ο Κώστας Καϊμακόγλου από την πλευρά του σχολίασε: "Η σειρά είναι αμφίρροπη κι αυτό φάνηκε στα παιχνίδια που προηγήθηκαν".

Το σημαντικό τόσο για τον Ματσόν όσο και για τον Μαρκόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολύ σημαντική αναμέτρηση.






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ