EUROLEAGUE

Η Μακάμπι αποδέσμευσε τον Κόμπι Σίμονς, με τον οποίο είχε υπογράψει δοκιμαστικό συμβόλαιο

Charlotte Hornets' Kobi Simmons plays against the Boston Celtics during the second half of a preseason NBA basketball game in Boston, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer)
Charlotte Hornets' Kobi Simmons plays against the Boston Celtics during the second half of a preseason NBA basketball game in Boston, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer) AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Κόμπι Σίμονς (27 ετών, 1.96 μέτρα) δεν θα αποτελέσει εν τέλει παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο ισραηλινός σύλλογος δεν θα ενεργοποιήσει την option να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη μετά το πέρας της προετοιμασίας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ με σκοπό να δυναμώσει την περιφερειακή της γραμμή και σε αυτό το πλαίσιο είχε υπογράψει δοκιμαστικό συμβόλαιο με τον Κόμπι Σίμονς (27 ετών, 1.96 μέτρα), τον οποίο όμως τελικά αποδέσμευσε.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι δεν πείστηκαν από την εικόνα του Αμερικανού γκαρντ στην περίοδο της προετοιμασίας και έτσι επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν την option επέκτασης του συμβολαίου του Σίμονς και για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Σίμονς είχε αγωνιστεί για λογαριασμό της Μακάμπι στα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο είχε μείνει εκτός αποστολής για τους αγώνες του Winner Cup, με την Μακάμπι να προκρίνεται εν τέλει στον τελικό της διοργάνωσης (5/10 με αντίπαλο την Ραμάτ Γκαν).

Οι ιθύνοντες της ομάδας από το Ισραήλ θα αναζητήσουν πλέον άλλη λύση για να γεμίσουν την περιφερειακή γραμμή και το ρόστερ του Οντέτ Κάτας, μόλις λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της EuroLeague (3/10 με Βιλερμπάν), με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της ομάδας στον Αντόνιο Μπλέικνι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ