ΜΟΝΑΚΟ

Η Μονακό τρολάρει τον Ολυμπιακό για την παραμονή του Μάικ Τζέιμς: "Ξοφλημένος παίκτης"

Η Μονακό τρολάρει τον Ολυμπιακό για την παραμονή του Μάικ Τζέιμς: "Ξοφλημένος παίκτης"

Λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Μάικ Τζέιμς στην Μονακό, ο αγγλικός λογαριασμός της ομάδας στο twitter τρόλαρε τον Ολυμπιακό ανεβάζοντας ένα μικρό VIDEO που δείχνει τον γνωστό κωμικό Κέβιν Χαρτ να κλαίει, έχοντας γύρω του το σήμα των "ερυθρολεύκων". Κατέβηκε το post μετά από μερικές ώρες.

Ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μονακό μέχρι το 2027, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 από την πρώτη εκπομπή "LIVE Μεταγραφές", όπου είχε αναφερθεί στην επικείμενη συμφωνία. Λίγες στιγμές αργότερα, ο αγγλικός λογαριασμός των Μονεγάσκων στο twitter αποφάσισε να τρολάρει τον Ολυμπιακό.

Με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν συνδεθεί μεταγραφικά με τον Αμερικανό από πέρυσι, η Μονακό ανέβασε ένα VIDEO που δείχνει στο βάθος τον Αμερικανό, έχοντας μπροστά τον γνωστό ηθοποιό, Κέβιν Χαρτ, δακρυσμένο, με ένα σήμα του Ολυμπιακού να περιφέρεται, γράφοντας στο σχόλιο "Ξοφλημένος παίκτης".

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο οι Μονεγάσκοι έσβησαν το post, δείχνοντας να... αλλάζουν γνώμη μετά τα εκατοντάδες σχόλια που δέχθηκαν.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ