ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αρπάξει τον Οσετκόφσκι από τη Μάλαγα, πληρώνοντας το buy-out

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αρπάξει τον Οσετκόφσκι από τη Μάλαγα, πληρώνοντας το buy-out
@BASKETBALLCL

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να πληρώσει το buy-out των 800.000 ευρώ στην Μάλαγα, για να αποσπάσει την υπογραφή του Ντίλαν Οσετκόφσκι (26 χρόνων, 2.07 μέτρα), σύμφωνα με τη MARCA.

Μετά από την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, ο Ντίλαν Οσετκόφσκι (26 χρόνων, 2.07 μέτρα) αναμένεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παρουσιάζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 800.000 ευρώ που διατηρεί ο 26χρονος φόργουορντ στο συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και να τον φέρουν στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με τη MARCA.

Οι "μπλαουγκράνα" αναζητούσαν στην αγορά έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "4", όσο και στο "5" και θα είναι ικανός και από τα 6.75 μέτρα. Αυτό το πακέτο είδαν ότι έχει ο Αμερικανός, που αναμένεται να μετακομίσει από την Ανδαλουσία στην Καταλονία για χάρη της Μπαρτσελόνα. Ο Οσετκόφσκι ήταν από τους διακριθέντες στην εξαιρετική σεζόν της Μάλαγα με την κατάκτηση του Basketball Champions League και την ολοκλήρωση της regular season στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Liga Endesa.

Ο Αμερικανός φόργουρντ μέτρησε φέτος 11.8 πόντους (46.8% στα δίπονα, 39% στα τρίποντα), 4.2 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 19.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 39 αναμετρήσεις στην ACB. Σε 14 παιχνίδια στο BCL σημείωσε 10.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 20.8 λεπτά μέσο όρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ