ΑΡΗΣ

Η Μπιέλα αναμένει Χρυσικόπουλο

Η Μπιέλα αναμένει Χρυσικόπουλο
Χρυσικόπουλος INTIME SPORTS

Την αποδέσμευσή του από τον Άρη δείχνουν να αναμένουν στην Μπιέλα για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Θέλουν και Μπόγρη οι Ιταλοί

Η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τον 18χρονο διεθνή φόργουορντ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη έχοντας συμφωνήσει μαζί του εκτός της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου αλλά και σε όρους αυτού.

Μάλιστα και ο διεθνής φόργουορντ δείχνει να το έχει πάρει απόφαση πως θα μετακομίσει στην Ιταλία αποδεικνύοντας από τον περασμένο Δεκέμβρη με την στάση του ότι δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη και το διαφαινόμενο μπάσιμο του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Χρυσικόπουλου φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα αποτρέψει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπιέλα.

Κι όσο για το πότε ο διεθνής φόργουορντ θα αποδεσμευτεί από τον Άρη; Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ολική ανατροπή της κατάστασης που θα ισοδυναμεί με παραμονή του στον Άρη θα έχει γίνει το αργότερο μέχρι την 31η Ιουλίου με την καταβολή 1.000 ευρώ μέσω τραπεζικής επιταγής όπως τονίζεται από το περιβάλλον του.

Από εκεί και πέρα στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο δεν αποκλείεται να υπάρξουνε εξελίξεις και στο διοικητικό κομμάτι της ΚΑΕ Άρης μετά τις παραιτήσεις της περασμένης Δευτέρας (27/06) των δύο μελών της ΣΑΡΙΣΑ Κιοσέλογλου και Ράσογλου.

Την ίδια ώρα που ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, συνεχίζει παρά το πέρας των ημερών να μην τοποθετείται για το ποιος επιθυμεί να είναι ο ρόλος του στα δρώμενα της ΚΑΕ Άρης αλλά και το αν επιθυμεί να παραμείνει σε αυτήν.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι πρόεδροι της ΚΑΕ Άρης, ο νυν Γιάννης Δαμιανίδης και ο πρώην Θανάσης Τζεβελέκης, με συνεχείς τηλεφωνικές τους συνομιλίες προσπαθούνε να βρούνε λύση στο θέμα της εφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα ανέρχεται στο ποσό του 1.276.000 ευρώ και μέχρι τις 20 Αυγούστου η ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό μεγαλύτερο των 250.000 ευρώ για να μπει σε καθεστώς ρύθμισης.

Και ο Μπόγρης για Ιταλία

Η Μπιέλα φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Γιώργο Μπόγρη, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες. Πάντως, ο 22χρονος άσος έχει προτάσεις και από την Ελλάδα και δύσκολα θα πει το ναι στην ιταλική ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ