ΑΡΗΣ

Η Μπιέλα θέλει Χρυσικόπουλο

Η Μπιέλα θέλει Χρυσικόπουλο

Την ίδια ώρα που στην Μπενετόν Τρεβίζο ασχολούνται με την εύρεση του νέου τεχνικού και διαδόχου του Γιασμίν Ρέπεσα η Μπιέλα κινείται για την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ μπορεί να ανήκει ακόμη στο ρόστερ του Άρη αλλά αν αυτό ισχύσει και μετά τον Ιούλιο είναι κάτι που θα φανεί στις μέρες του.


Σύμφωνα πάντως με ότι προκύπτει από το περιβάλλον του θεωρείται δεδομένο ότι θα καταβληθεί το ποσό των 1.000 ευρώ με τραπεζική επιταγή για να εξασφαλίσει την ελευθερία του

Η Μπιέλα δείχνει την στιγμή αυτή να είναι ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του Χρυσικόπουλου που δείχνει ενήμερος για να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες ακόμη και δημοσίευμα στην γειτονική χώρα έκανε λόγο πως ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενετόν Τρεβίζο κι ακόμη ότι είναι κοντά σε συμφωνία.

Στην ομάδα του Τρεβίζο όμως δεν ασχολούνται με τις μεταγραφικές κινήσεις τους για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιασμίν Ρέπεσα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ήδη μάλιστα έχει ακουστεί το όνομα του πρώην τεχνικού του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς, ενώ δεν αποκλείεται να απασχολήσει και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην περίπτωση τελικά που δεν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Όσο για το μέλλον της συνεργασίας του Λίνου Χρυσικόπουλο με την ΚΑΕ Άρης; Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από εβδομάδα όταν και θα γίνει τελικά η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον εκπρόσωπο του 18χρονου διεθνή φόργουορντ, Παναγιώτη Καπάζογλου.

Αυτή θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν να γίνει χθες αλλά τελικά αναβλήθηκε εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα προθέσεις του Χρυσικόπουλου δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη όπως δεν έκρυβε εξάλλου και σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του.

Σε έναν Ιούλιο όπου στην ΚΑΕ Άρης αναμένονται διοικητικές εξελίξεις μετά τις προ ημερών παραιτήσεις των δύο μελών της ΣΑΡΙΣΑ, Κιοσέλογλου και Ράσογλου, αλλά και αναμονή ξεκαθαρίσματος των προθέσεων του Πέτρου Πάλμα.

Παρόλα αυτά θεωρείται δεδομένο πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης έχει ξεκινήσει την οριοθέτηση του μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου και την αναζήτηση του νέου τεχνικού της ομάδας με το πιθανότερο αυτός να είναι κάποιος Ευρωπαίος

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ