EUROLEAGUE

"Η ομαδικότητα νικάει"

"Η ομαδικότητα νικάει"
Πεκέρ

Ο Καγια Πεκέρ τόνισε πως στα Φάιναλ Φορ δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές επιτυχίες

Ο Τούρκος σέντερ της Ταού, τόνισε πως "το ΟΑΚΑ δεν είναι άγνωστο μέρος για μένα. Έχω παίξει κι άλλες φορές στο παρελθόν και μάλιστα σε σημαντικούς αγώνες. Θα είναι σίγουρα δύσκολη ατμόσφαιρα για εμάς. Αλλά έχουμε προετοιμαστεί και βρίσκουμε κίνητρο σε αυτές τις καταστάσεις".
"Θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο, από τη στιγμή που φτάσαμε στο Φάιναλ Φορ και αν παίξουμε με ομαδικότητα, μπορούμε να το κατακτήσουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα".

"Ο Λουίς Σκόλα είναι κάθε χρόνο και καλύτερος. Έχει πολύ ταλέντο ως παίκτες και επίσης πολλές εμπειρίες. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι δουλεύει περισσότερο από τον καθένα στις προπονήσεις. Είναι πολύ καλό να προπονείσαι μαζί του. Σε κάνει καλύτερο".

"Δεν είναι εύκολο να πούμε, ότι η εμπειρία μπορεί να σου δώσει από μόνη της το τρόπαιο. Όλες οι ομάδες που είναι στο Φάιναλ Φορ είναι δυνατές. Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι ότι πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου ευατό σε δυο ματς χωρίς να κάνεις λάθη. Το σημαντικό είναι ποια ομάδα παίζει ομαδικά. Δεν υπάρχει χώρος για προσωπική επιτυχία σε ένα Φάιναλ Φορ"




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ