ΑΡΗΣ

Η ώρα του Ματσόν

Η ώρα του Ματσόν
Ματσόν

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Ματσόν που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη μετά από δώδεκα μέρες σιωπής από το τελευταίο παιχνίδι των μικρών τελικών με το Μαρούσι και την μη επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στην Ευρωλίγκα, καλείται να δώσει απαντήσεις σε ότι του ζητηθεί.
Ακόμα και για το αν έχει περάσει από το μυαλό του η σκέψη της αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ειδικότερα μετά από την παραίτηση του Θανάση Τζεβελέκη από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ.

Μία παραίτηση του Ματσόν ωστόσο που θα πρέπει να θεωρείται απίθανη από την στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα ρόστερ το μπάτζετ του οποίου θα είναι σαφώς μειωμένο σε σχέση με το φετινό όπου άγγιξε το 1,7 εκ. ευρώ. Στα συν του Ματσόν το γεγονός ότι διαθέτει έναν κορμό με τους Κλαρκ, Αργυρόπουλο, Μπάρλο, Μπετς, Σκορδίλη, Παπανικολάου και πιθανότατα του Γκαβέλ με την παραμονή του σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την παραμονή του Δημήτρη Τσαλδάρη ωστόσο το φλερτ μαζί του έχει "παγώσει" μετά την ξαφνική παραίτηση του Θανάση Τζεβελέκη από την προεδρία της ΚΑΕ με τον διεθνή γκαρντ να αναμένει τις εξελίξεις.

Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή των Ηλιάδη και Αγαδάκου ενώ πιθανή η επιστροφή του διεθνούς Μιχάλη Τσαϊρέλη μετά από έναν χρόνο στην ΑΕΛ όπου κέρδισε εμπειρίες αλλά και χρόνο συμμετοχής στην Α1.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ