ΑΡΗΣ

Η ώρα του προέδρου

Η ώρα του προέδρου
Τζεβελέκης

Στην προπόνηση της ομάδας θα βρεθεί, ο Θανάσης Τζεβελέκης, για να μιλήσει σε κόουτς και παίκτες

Το διήμερο ρεπό του Γκόρντον Χέρμπερτ στους παίκτες του δεν ήταν αρκετό για να κάνει τον Θανάση Τζεβελέκη να ξεπεράσει την στεναχώρια του για την ήττα από την Ολύμπια Λάρισας αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση απέναντι στους "πορτοκαλί". Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης άλλωστε είχε προβληματιστεί από την εμφάνιση και την ήττα και της περασμένης εβδομάδας στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα από την ΑΕΛ με 104-98 στην παράταση.
Η εντός έδρας τον οδήγησε στην απόφαση να δώσει το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ. Κίνηση που μπορεί να μην λάβει χώρα για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς ωστόσο τη φορά αυτή ο Θανάσης Τζεβελέκης αναμένεται να είναι διαφορετικός. Με τα λεγόμενά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θα θελήσει να στείλει το δικό του μήνυμα προς άπαντες δεδομένου ότι η χρονιά μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Μια ευθεία όπου στο τέλος της η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται με την ολοκλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος να έχει πετύχει τον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την εκ νέου έξοδο στην Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την εξασφάλιση του τρίτου συμβολαίου που αντιστοιχεί στην χώρα μας με τα άλλα δύο να βρίσκονται ως τριετή στην κατοχή των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η απογοήτευση για την εμφάνιση της ομάδας είχε φανεί στο πρόσωπο του Θανάση Τζεβελέκη πριν από το άκουσμα της κόρνας της λήξης του παιχνιδιού του Σαββάτου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μπορεί να παρέμεινε μέχρι την λήξη στην θέση του ωστόσο στην συνέχεια είχε αποχωρήσει φανερά απογοητευμένος κάτι που δεν έκρυψε και στις δηλώσεις του.

" Είμαι πολύ δυσαρεστημένος για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα αλλά και για την εικόνα της μέσα στο γήπεδο", ήταν η πρώτη εκτίμηση του Θανάση Τζεβελέκη και συνέχισε: " Δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση από τον Άρη που είναι περισσότερο ντροπή για τον κόσμο της ομάδας που δεν το αξίζει ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρειο", για να στείλει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως: " Από εδώ και πέρα όλα τα λάθη μετράνε και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σοβαροί".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης με την απογευματινή προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Στο 48ωρο που μεσολάβησε άπαντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν την αυτοκριτική τους αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ακόμα και ο Γκόρντον Χέρμπερτ που βρέθηκε στην Φιλανδία κοντά στην οικογένειά του.

Όσο για τον μόνο που σε πρώτη φάση αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανελλήνιο, αυτός είναι ο Λάζαρος Αγαδάκος. Ο τεχνικός του Άρη μπορεί να προτίμησε το Σάββατο απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας να τον αφήσει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό του γόνατο από το παιχνίδι με την ΑΕΛ μια εβδομάδα πριν. Όπως και να έχει πάντως στη νέα εξέταση αλλά και το πώς θα το αισθανθεί ο Αγαδάκος το γόνατό του μέσα στο παρκέ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ