ΑΡΗΣ

Η παραμονή και το συμβόλαιο

Η παραμονή και το συμβόλαιο
INTIME SPORTS

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και η ύπαρξη της απαιτούμενης χημείας στο ρόστερ του Άρη φαίνεται να φέρνουνε προς παραμονή τους Πιέρ Πιρς και Μπράιαντ Ντάνστον.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι αλήθεια πως είναι αναπτυχθεί και με το παραπάνω έντονη φημολογία περί αντικατάστασής τους όπως και ίσχυε δεδομένου ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης "ξεσκόνιζε" την αγορά θέλοντας να βρει το καλύτερο δυνατό στην αμερικάνικη αγορά.

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπως φάνηκε οριστικοποίησε το ότι δεν τίθεται πλέον θέμα αντικατάστασής τους χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό και σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα δεν θα γίνει κάποια κίνηση. Απεναντίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο ξεκίνησε με μία απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του Άρη για το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων αλλά και η λογική των διπλών παιχνιδιών της ομάδας.

Αυτό γιατί για την επόμενη Τρίτη (16/11) όπως είναι γνωστό θα ξεκινήσουνε και πάλι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με την πρεμιέρα του ομίλου του Eurocup με αντίπαλο την ουκρανική Αζοβμάς Μαριουπόλ.

Συνάμα στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να σταλεί το εξώδικο κλήσης για υπογραφή συμβολαίου από την ΚΑΕ στον Λίνο Χρυσικόπουλο δεδομένου ότι ο διεθνής σμολ φόργουορντ την 1η Δεκεμβρίου συμπληρώνει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η χθεσινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ήταν ξεχωριστή για τον Χρυσικόπουλο αφού έγινε υπό το βλέμμα του σκάουτερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τζέισον Φιλίπι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ