ΑΡΗΣ

Η παρουσίαση της ομάδας

Η παρουσίαση της ομάδας
Τζεβελέκης

Σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Άρη

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 20:00 και αναμένεται να δώσουν το "παρών" όλα τα μέλη της "κίτρινης" οικογένειας.
Συγκεκριμένα θα βρεθούν στην εκδήλωση μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου, βετεράνοι καλαθοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής.

Ο λόγος για βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, τον Δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και πολλούς άλλους.

Οδικώς στο Μονκαλιέρι
Η αποστολή του Άρη μετέβη οδικώς το πρωί από την Μπιέλα με προορισμό το Μονκαλιέρι, περίπου 30’ απόσταση από το Τορίνο.

Το απόγευμα θα κάνει μια δίωρη προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (20-21/09) το τουρνουά που φέρει την ονομασία της ιταλικής πόλης.

Το Μονκαλιέρι αποτελεί τον τέταρτο και τελευταίο σταθμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατά την παραμονή της στην Ιταλία μετά το Καόρλε, την Βενετία και την Μπιέλα.

Όπως και στα μέχρι τώρα τέσσερα φιλικά παιχνίδια ο Αντρέα Ματσόν αναμένεται να μην έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Νίκο Αργυρόπουλο και Σον Μάρσαλ θέλοντας να τους προφυλάξει.

Αναφερόμενος στο τελευταίο φιλικό με την Μπιέλα, ο τεχνικός του Άρη είπε: " Ημασταν κουρασμένοι και είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα. Απουσίες που έχουμε, τις οποίες περιμένουμε να πάψουν να υφίστανται. Θα παρουσιαζόμασταν διαφορετικά απέναντι στην Μπιέλα αν ήμασταν πλήρης. Το σημαντικό είναι, πάντως, πως κατορθώσαμε ν` αντιδράσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ