ΜΑΡΟΥΣΙ

Η παρουσίαση της ομάδας

Η παρουσίαση της ομάδας
Ομαδική

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό "Σπύρος Λούης" η επίσημη παρουσίαση της ομάδας

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης που τίμησε τα μέλη των "κίτρινων" που διακρίθηκαν στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (Kαϊμακόγλου, Ελληνιάδης, Ξαγοράρης) και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου.
Aρχικά παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες και ακολούθησε η βράβευση των προπονητών που διακρίθηκαν με το Μαρούσι. Ο λόγος για τους Σεντούκα, Χριστοφόρου, Κουτσούκο, Αλεξανδρή και Μαρκόπουλο. Απών ήταν ο Γιαννάκης που βρίσκεται με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι.

Βραβεύθηκαν επίσης ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αμαρουσίου και ο πρώτος φίλος της ομάδας που αγόρασε μετοχές συμβάλλοντας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Στις τοποθετήσεις τους, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής μίλησε για την προσπάθεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε ότι θα υπάρξει πλήρες σχέδιο για την δημιουργία νέου αθλητικού. Προσέθεσε επίσης ότι υπάρχει η πρόθεση να ανακηρυχθούν οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Παναγιώτης Γιαννάκης και Σούλης Μαρκόπουλος επίτιμοι δημότες της πόλης.

Όσον αφορά στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα, είχε να πει: " Είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι στον πάγκο του Αμαρουσίου. Θέλουμε να αφιερώσουμε κάθε νίκη και επιτυχία της νέας χρονιάς σε όσους έχουν βοηθήσει στο παρελθόν ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα".

Τέλος, ο αρχηγός Κώστας Καϊμακόγλου σχολίασε: " Εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να φτάσουμε το Μαρούσι ψηλά. Υγεία να έχουμε πάνω απ' όλα και όλα θα γίνουν".








TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ