ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν αποχαιρέτησε τους Πονίτκα, Ντοζίερ και Καμίνσκι

Η Παρτίζαν αποχαιρέτησε τους Πονίτκα, Ντοζίερ και Καμίνσκι
ABA LEAGUE/ IGOKEA M:TEL/MARIJA VURUNA

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα πλέον από την Παρτίζαν οι Ματέους Πονίτκα, Φρανκ Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντοζίερ, με την σερβική ομάδα να ανακοινώνει την αποχώρησή τους

Ήταν γνωστό, τώρα είναι και επίσημο: Οι Ματέους Πονίτκα, Φρανκ Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντοζίερ δεν θα φορούν την φανέλα της Παρτίζαν την σεζόν 2024/25, αφού η ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Παρτίζαν δεν ήθελε καν να κάνει τρία διαφορετικά post για τους τρεις παίκτες, αποφασίζοντας να τους συμπεριλάβει στην ίδια δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους τρεις δεν κατάφερε να προσφέρει όσα περίμενε η Παρτίζαν από αυτούς, αφού οι μεν Πονίτκα και Ντοζίερ πρακτικά τράκαραν ο ένας με τον άλλο λόγω της έλλειψης σταθερού σουτ, ενώ ο Καμίνσκι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Την σεζόν 2023/24 ο Ντοζίερ είχε 9.2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, με τον Καμίνσκι να έχει 8.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής και τον Πονίτκα 2.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο στην ίδια διοργάνωση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ