ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν δεν αφήνει τον Καμπόκλο να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και επενδύει σε 24χρονο Σέρβο

Η Παρτίζαν δεν αφήνει τον Καμπόκλο να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και επενδύει σε 24χρονο Σέρβο
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Στην Παρτίζαν θα παίξει και τη σεζόν 2024/25 ο Μπρούνο Καμπόκλο, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει στον Ερυθρό Αστέρα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας σεζόν με την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου γκαρντ, Άριαν Λάκιτς.

Μετά την απώλεια του τίτλου στην ABA League, αλλά και στη Σερβία, η Παρτίζαν έχει στρέψει ήδη το βλέμμα της στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου δεν είναι διατεθιμένοι να αποδεσμεύσουν τον Μπρούνο Καμπόκλο από το συμβόλαιο που έχει με το κλαμπ για άλλον ένα χρόνο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, σε ένα podcast.

Ρόλο σε αυτή την απόφαση ίσως και να έπαιξαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ερυθρό Αστέρα να έχει κυκλώσει το όνομα του Βραζιλιάνου σέντερ. Ωστόσο, ο Καμπόκλο θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο στην Παρτίζαν, λόγω της ξαφνικής αποχώρησής του από τη Σερβία πριν από τους εγχώριους τελικούς.

Πέραν της υπόθεσης Καμπόκλο, η Παρτίζαν έχει βρει και τον πρώτο της μεταγραφικό στόχο, σύμφωνα με την Mozzart Sport. Ο λόγος για τον Άριαν Λάκιτς (2000, 1μ97), ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ζαντάρ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος Σέρβος γκαρντ είχε 9.6 πόντους, 3.9 πόντους, 3.4 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.3 λάθη ανά 32 λεπτά συμμετοχής σε 28 παιχνίδια στην Αδριατική Λίγκα και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν, η οποία θέλει να τονώσει το γηγενές της στοιχείο.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ