ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν κέρδισε φιλικό τουρνουά στην Ιταλία, ο Ομπράντοβιτς όμως στέκεται σε πιο σημαντικά πράγματα

Η Παρτίζαν κέρδισε φιλικό τουρνουά στην Ιταλία, ο Ομπράντοβιτς όμως στέκεται σε πιο σημαντικά πράγματα
EUROKINISSI

Στον απόηχο της φιλικής νίκης της Παρτίζαν απέναντι στην Τραπάνι με 89-61, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχουν κάνει οι παίκτες του ως σύνολο και στα φιλικά που έρχονται απέναντι σε AEK Betsson και Παναθηναϊκό AKTOR.

Η Παρτίζαν επικράτησε με το ευρύ 89-61 επί των Τραπάνι Σαρκς στον τελικό (είχε προηγηθεί η νίκη επί της Ντερτόνα στον ημιτελικό) φιλικού τουρνουά που διεξήχθη στην Σικελία της Ιταλίας. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στάθηκε στο γεγονός πως είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών του ως σύνολο, ενώ μίλησε και για τα προσεχή φιλικά με AEK Betsson και Παναθηναϊκό AKTOR,.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

"Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό, είμαι περισσότερο ευχαριστημένος που η ομάδα παίζει όντως σαν ομάδα" ήταν η αρχική δήλωση του Σέρβου κόουτς.

Συνεχίζοντας ανέρεφερε: Ήταν τρεις πολύ ευχάριστες μέρες στο Τράπανι. Φτάσαμε, αφού δουλέψαμε μόνο για 10 ημέρες, μπορούσατε να δείτε ότι η ομάδα πρέπει ακόμα να βελτιωθεί. Σήμερα δουλέψαμε καλά, κάποια πράγματα λίγο λιγότερο, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να παίζει, αλλά ήταν κουρασμένη και είχε ένα μικρό ροτέισον.

Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι σημαντικό οι παίκτες μας να καταλαβαίνουν πώς θέλουμε να παίζουμε μέρα με τη μέρα.

Η ομάδα έπαιξε καλά, ειδικά αμυντικά. Ήμασταν καλοί επιθετικά προς το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλή ροή της μπάλας και γενικά κάναμε καλό παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Η Ντερτόνα και η Τράπανι είναι καλές ομάδες, ενώ στην προετοιμασία δεν είναι εύκολο να κρίνεις γιατί κάθε προπονητής θέλει να μεταφέρει στους παίκτες του τον τρόπο που θέλει να παίξουν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε δύο εβδομάδες.

Είμαι χαρούμενος με τη στάση που έχει η ομάδα μου. Σήμερα παίξαμε τρία νέα συστήματα, νέα σχήματα και τα εκτελέσαμε καλά. Μου δείχνει ότι οι παίκτες μου είναι σε θέση να παίρνουν πληροφορίες και να τις εφαρμόζουν πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα θέλει να παίξει ως ομάδα. Η μπάλα κυκλοφόρησε με τον σωστό τρόπο.

Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε στο Βελιγράδι με δύο ομάδες: την ΑΕΚ από την Αθήνα και την Παρί. Μετά έχουμε ένα τουρνουά στην Αθήνα με μεγάλες ομάδες από την Euroleague και μετά ξεκινάμε το πρωτάθλημα μας. Πρέπει να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς δεν έπαιξε σήμερα, έχουμε τέσσερις παίκτες στο Βελιγράδι για διαφορετικούς λόγους. Ελπίζουμε να παίξουν στα επόμενα ματς. Και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και πώς να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΣΕΡΒΙΑ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ