ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν τα έχει βρει με τον Κάρλικ Τζόουνς, ωστόσο υπάρχει ανοικτό παράθυρο για το NBA, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν

Η Παρτίζαν τα έχει βρει με τον Κάρλικ Τζόουνς, ωστόσο υπάρχει ανοικτό παράθυρο για το NBA, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν
FIBA.BASKETBALL

Ο Κάρλικ Τζόουνς (26 χρόνων, 1.85 μέτρα) έχει συμφωνήσει με την Παρτίζαν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της χώρας, ωστόσο ομάδες του NBA μπορούν να τον διεκδικήσουν μέχρι την Πέμπτη (25/7), σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μαρκ Στάιν.

Ο Κάρλικ Τζόουνς (26 χρόνων, 1.85 μέτρα) έχει δώσει τα χέρια με την Παρτίζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, ωστόσο ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, παρουσίασε ακόμα μία πτυχή στην υπόθεση του παίκτη από το Νότιο Σουδάν.

Συγκεκριμένα, ο Στάιν ανέφερε ότι υπάρχει ένα παράθυρο μέχρι την Πέμπτη (25/7), ώστε οι ομάδες του NBA να κυνηγήσουν τον Τζόουνς, πριν τεθεί σε ισχύ η συμφωνία του με την Παρτίζαν.

Ο διεθνής γκαρντ με το Νότιο Σουδάν, αγωνίστηκε πέρυσι στην Κίνα, ενώ έχει βιογραφικό στον μαγικό κόσμο του NBA με τους Ντάλας Μάβερικς, τους Ντένβερ Νάγκετς και τους Σικάγο Μπουλς.

Μένει να φανεί αν θα προκύψει κάποιο deal με ομάδα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, για λογαριασμό των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ