STOIXIMAN AEGEANBALL

Η πρώτη μέρα του 6ου Stoiximan AegeanBall Festival μας έβαλε σε μπασκετικούς ρυθμούς με τον καλύτερο τρόπο

Η πρώτη μέρα του 6ου Stoiximan AegeanBall Festival μας έβαλε σε μπασκετικούς ρυθμούς με τον καλύτερο τρόπο
INTIME SPORTS

Η πρώτη μέρα του Stoiximan AegeanBall Festival 2024 αποτέλεσε το ιδανικό πρόγευμα ενόψει του κυρίως προγράμματους του κορυφαίου 3x3 event της Ελλάδας που διεξάγεται στην Ερμούπολη της Σύρου για έκτη φορά.

Το 6ο Stoiximan AegeanBall Festival ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/6) άρχισε από νωρίς το πρωί με τους αγώνες στις κατηγορίς U11, U13, U15 και U17, ενώ το απόγευμα τη σκυτάλη πήραν οι ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις κατηγορίες Open men 18+, Open Women 18+ και Veterans 35+.

Αυτό ήταν το καταλληλότερο πρόγευμα ενόψει του κυρίως μενού, που περιλαμβάνει το Celebrity Game το βράδυ του Σαββάτου (29/6), αλλά και τη VIP League, με την οποία θα κορυφωθεί το event την Κυριακή (30/6).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος, η διοργάνωση έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών, αφού σε αυτή έκαναν εγγραφή 140 ομάδες με 550 αθλητές, οι οποίες αναμένεται να δώσουν πάνω από 300 αγώνες στα τέσσερα γήπεδα που έχουν στηθεί στην Πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη της Σύρου στη διάρκεια του τριημέρου του Stoiximan AegeanBall Festival 2024.

Celebrity Game

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει το Σάββατο 29 Ιουνίου το συναρπαστικό Celebrity Game με καλεσμένους πολύ αγαπημένα πρόσωπα του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου όπως Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές.

Ήδη μεταξύ άλλωνέχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους μεταξύ άλλων οι Περικλής Ιακωβάκης,Φανή Χαλκιά, Άγγελος Μπασινάς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Χρήστος Βολικάκης, Μίταρ Τζούριτ, Δημήτρης Κυρσανίδης, Γιώργος Λέντζας, ΣταύροςΣβήγκος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Πάνος Βλάχος, Αντώνης Σρόιτερ, ΔημήτρηςΑλεξάνδρου, Κώστας Φραγκολιάς, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Ιορδανίδης, Στέργιος Αντούλας, Νίκος Καραπέτσας, Γρηγόρης Μπάκας, Δημοσθένης Τζουμάνης και Μιχάλης Κονδύλας.

Την παρουσίαση του Celebrity Game έχουν αναλάβει και φέτος η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και ο Μάικ Φουντεδάκης.

VIP League με παγκόσμια "αστέρια"

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival 2024 θα διεξαχθείκαι η VIP League, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην οποία θα βρεθούν και θααγωνιστούν δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη μεγάλοι Έλληνες αθλητές καιαθλήτριες αλλά και ξένοι αστέρες από το NBA και την Ευρώπη!

Τη συμμετοχή τους έχουν ήδη επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων οι: Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ιωάννης Μπουρούσης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Όμηρος Νετζήπογλου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αγραβάνης, Σωτήρης Καραποστόλου, Νίκος Γκίκας, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Ζώης Καράμπελας, Αναστασία Κωστάκη, Ελεάννα Χριστινάκη, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, ΓεωργίαΒελούδου, Φωτούλα Βολονάκη, Νατάσα Ντάνου, Γεωργία Νταή και Νέλλυ Μπιμπίρη.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ