ΠΑΟΚ

Η πρώτη συνάντηση

Η πρώτη συνάντηση
Πανελούδης

Έγινε την Τετάρτη, η πρώτη συνάντηση μεταξύ Πανελούδη και μελών της "οικογένειας" του ΠΑΟΚ

Ο Τάκης Πανελούδης από την πλευρά του για το λόγο αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τους κ.κ. Κώστα Τσιούλα, Νίκο Ζελομοσίδη, Στράτο Βουζούκο, Κώστα Μπράβο, Άρη Καρακούση, Παύλο Βάτσο, Πασχάλη Τσιούλα και Ντίνο Λάσκο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Μενεμένης Βασίλη Μανωλόπουλο που απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά είναι κοντά στην προσπάθεια της ΚΑΕ.
Όπως φαίνεται στο σχήμα δεν θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Πανελούδης, εκτός σχήματος μένουν οικειοθελώς οι Διονύσης Ψωμιάδης και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ενώ άγνωστο παραμένει τελικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Καραμπέρη.

Η συνάντηση που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Πυλαίας και όπως φάνηκε μετά το πέρας της ήταν μια πρώτη συζήτηση και τίποτε περισσότερο. Στην διάρκεια αυτής ανταλλάχθηκαν απόψεις για το πώς μπορεί να προχωρήσει η ΚΑΕ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τη στιγμή αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έγινε λόγος για διοίκηση κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Τάκη Πανελούδη η πόρτα δεν έχει κλείσει και όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος. Επίσης δεν είναι σίγουρο ποιοι από τους παρόντες χθες θα συμμετάσχει στο ΔΣ κι αυτό γιατί υπάρχει η ευθύνη των χρεών.

Το συγκεκριμένο όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη όταν και αποφασίστηκε να γίνει η επόμενη συνάντηση όσων έδωσαν το παρών και όχι την Δευτέρα λόγω της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ. Παράλληλα παραμένει ανοικτή η πρόσκληση προς κάθε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να βοηθήσει.

Φιλικό με το Στρατώνι
Φιλικό αγώνα με την ομάδα του Στρατωνίου, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στις 18:00 ο ΠΑΟΚ, μετά από επιθυμία του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή. Στον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena, θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες που τις τελευταίες ημέρες ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Να σημειωθεί ότι προπονητής στην ομάδα του Στρατωνίου είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Τέλος, νέα κλήση για να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών έλαβαν οι αθλητές του ΠΑΟΚ Δημήτρης Βεργίνης και Σωτήρης Μανωλόπουλος. Οι δύο αθλητές της ομάδας θα πρέπει να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αύριο Παρασκευή.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ